Rise of Ra

Играйте с реални пари и се възползвайте от
БОНУС ЗА НОВ КЛИЕНТ

За разлика от повечето плодови слот предложения на EGT, тяхната игра Rice of Ra този път засяга друг популярен жанр в индустрията – Древен Египет. Rise of Ra предлага пет барабана с по три позиции всеки, а броя на печелившите линии избирате сами, като посочите 1, 5, 7, 10 или 15 да бъдат те. Възвръщаемостта в тази игра е на добро ниво от 95.97%.


Дизайн и звук

Играта предлага богато разнообразие от всякакви емблематични египетски символи, а докато те се въртят по барабаните, на заден фон се вижда горещата пустиня и пирамидите. Няма някаква фонова мелодия, но пък отделните печеливши линии са озвучени с напълно съответстващи на тематиката ритми. Въртенето на барабаните пък напомня на стара слот машина с ръчка.


Как се играе Rise of Ra?

Определено ще е добра идея, ако първо поиграете Rise of Ra безплатно онлайн, за да свикнете с играта. Иначе, нейното управление не се различава особено от останалите предложения на EGT, като наличните бутони се намират под барабаните. Имате възможност за спиране на звука, разширяване на цял екран, автоматични врътки и богат избор от размер на залога ви.


Бонус игри и безплатни завъртания

Ако попаднете на три или повече скатера, независимо дали са в печеливша линия, вие получавате съответната печалба, която те ви носят, но и влизате в допълнителна бонус игра. Тя се изразява в получаването на 15 безплатни врътки и умножение на всяка печалба в тях по три. Тук отново е и класическата игра на черно и червено, в която ако познаете цвета на картата, ще удвоите печалбата си.


Печалбите в Rise of Ra

В играта има доста символи, но най-добри печалби ще ви осигурят печелившите комбинации със саркофаг, окото на Ра и разбира се, самият Ра. Скатер печалбите също са доста добри и могат да умножат с до 500 вашия залог. Важна роля в Rise of Ra играе уайлд символа със скарабей. Освен че ви носи самостоятелни печалби, той може да се заменя със всеки друг символ освен скатера, образувайки печеливша комбинация, която пък ще ви бъде изплатена двойно.


Заключение

Rise of Ra ще се хареса на любителите на египетската тематика с многото си древни символи. Допълнителните бонус игри, уайлд и скатер символи я правят достатъчно интересна и тя неслучайно е натрупала добра популярност. Въпреки стандартната си въвръщаемост, Rise of Ra предлага някои доста изкушаващи джакпоти.

Публикувай коментар

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!

X