Най-новият букмейкър е вече в България Спорт Бонус: до 30лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ + до 300лв Нов Клиент
ВХОД
РЕГИСТРАЦИЯ

Sizzling Hot Deluxe

Sizzling Hot Deluxe
Рейтинг 4.6 от 12 мнения

Sizzling Hot Deluxe е едно от доста успешните творения на разработчиците от Novomatic, чиято идея в случая е да съживи класическите слот машини с плодове. Така, без толкова много промени спрямо своя прародител, играта запазва простотата си и бързо се превръща в хит. За разлика от класическите три барабана обаче, тук те вече са пет, като толкова са и печелившите линии, чийто брой не подлежи на никаква промяна от ваша страна. Въпреки че е лесна за научаване, препоръчваме ви първо да изпробвате безплатната онлайн игра Sizzling Hot Deluxe в демо режим, където може да играете без да се налага заплащане.


Дизайн, символи и озвучение

Озвучението в играта включва класическа мелодия и звуци, напомнящи на стара слот машина с ръчка. Дизайнът е семпъл, но доста приятен със своите ярки цветове на символите, които пък са най-различни видове плодове. Ще откриете още символ звезда, както и добре познатите седмици, които ще ви осигурят най-големите печалби. Линиите със символи на дини и грозде обаче също далеч не са за изпускане.


Правила и печалби в Sizzling Hot Deluxe

Ако сте привърженици на игрите с безплатни врътки, бонус рундове и други, то тогава ще е по-добре да насочите вниманието си към друго заглавие, тъй като в Sizzling Hot Deluxe всичко това отсъства. Все пак, насреща е скатер печалба, която се крие в символа на звезда. Ако тя се падне четири пъти, залогът ви ще бъде умножен по десет, ако пък успеете да наредите пет звезди, то множителят вече става 50, а печалбата рязко се покачва. Най-желаният символ обаче си остава седмицата, като ако направите линия с пет седмици залогът ви ще се умножи по 1000, което е и джакпотът в играта. Четири седмици пък ще ви осигурят множител 200, което също е повече от задоволително.

Добре познатата игра двойно или нищо леко разчупва иначе монотонното въртене на барабаните, като целта тук е да познаете черна или червена ще бъде изтеглената на случаен принцип карта от тестето. Правилният избор ще удвои печалбата ви, докато грешният ще я погуби. Имате право да удвоявате до пет пъти, за което обаче ще ви трябва наистина голям късмет.


Заключение

В днешно време слот игрите предлагат голямо разнообразие от различни възможности за печалба и наличие на много бонуси. Философията на Sizzling Hot Deluxe обаче е друга и се обуславя на класиката и простотата, което се харесва на много от играещите. Едва ли някои би срещнал трудности в това да разбере как се играе Sizzling Hot Deluxe. В повечето случаи когато печелите ще стигате до ниски суми, но пък сравнително често. Със своите 95.66% възвръщаемостта е в разумни граници.

Още Класически игри

Пробвайте !
Sizzling Hot Deluxe
Играй с пари
Играй безплатно
Пробвайте !
Supreme Hot
Играй с пари
Играй безплатно
Пробвайте !
Ace of Spades
Играй с пари
Играй безплатно
Пробвайте !
Jackpot 6000
Играй с пари
Играй безплатно
Коментирай