Starburst

Играйте с реални пари и се възползвайте от
БОНУС ЗА НОВ КЛИЕНТ

Starburst е една от популярните слот игри и това вероятно се крие в нейния опростен геймплей и добри печалби. Възвръщаемостта е в размер на 96.1% и е в добри граници. Това е разработка на NetEnt, като включва класическите пет въртящи се барабана с по три позиции. Печелившите линии са десет, но с уговорката , че може да се печели както от ляво надясно, така и от дясно наляво – нещо, което рядко се среща в слот игрите.


Диаманти в космоса

Играта ви пренася някъде в открития космос, а на заден фон се забелязват плавно преминаващи звезди. Символите по барабаните са диаманти в различен цвят плюс добре познатите късметлийска седмица и BAR символ. Приятна и успокояваща мелодия върви през цялото време, като тя бива отчетливо прекъсвана от сигнала за печалба.


Как се играе Starburst?

Управлението в играта също е опростено и удобно, поне в безплатната онлайн версия на Starburst. Там точно под барабаните ще откриете бутона за завъртането им, като до него имате опция за автоматични врътки и за максимален залог. Имате още възможност за избор на брой печеливши линии и залог. На разположение е и меню бутон, който ви показва съответните печалби и комбинации.


Печалбите в Starburst

Ще срещнете пет различни по цвят и форма диаманти, като най-добре платени са комбинациите с жълтия. Далеч по-желани обаче ще са символите седмица и BAR, които носят значително по-високи печалби, като пет символа BAR например, ще умножат залога ви по 250. Той обаче трудно попада в печеливша линия.


Бонус с уайлд символ и безплатно завъртане

Освен печеливши линии, започващи и от двете посоки, Starburst предлага и още един полезен бонус. Разноцветна звезда играе ролята на уайлд символ, като тя може да се падне само на втори трети и четвърти барабан. Всяка нейна поява обаче води до разпростирането и по целия барабан, а след изплащането на евентуалните ви печалби, барабанът се застопорява за следващата врътка, която е и безплатна. Ако пък при нея отново ви се падне уайлд символ, действието се повтаря, с което и възможността за добра печалба значително се увеличава.


Заключение

Starburst е доста лесна за игра, но същевременно с това има вълнуващи бонуси, като вероятно именно тази нейна комбинация и е спечелила голямата популярност. Уайлд символа се пада сравнително често, имайки предвид, че именно той ви носи бонусите и безплатните завъртания, така че определено ще ви е интересно да играете Starburst онлайн или в казино, независимо от опростената визия.

Публикувай коментар

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!

X