Super Dragons Fire онлайн ротативка

Super Dragons Fire онлайн ротативка
Рейтинг 4.3 от 10 мнения

Слот играчите фенове на фантастиката задължително трябва да пробват казино играта Super Dragon Fire. Това е игра на MrSlotty, която ви отвежда в леговището на огнедишащ дракон, пазещ голямото съкровище. Играта предлага класическите пет барабана, а броят на печелившите линии може да достигне до 25. Възвръщаемостта на играта обаче е стандартните за този производител 94%. Ако не смятате, че може да стигнете до добра печалба, то може да играете безплатно Super Dragons Fire в нейната онлайн версия, защото атрактивният начин, по който е направена играта си заслужава поне пробата.


Огнен дизайн и плашещи драконови звуци

По целият екран се разпростира огромен крилат дракон, който бълва огън, а самите символи по барабаните също са с драконов почерк. Още по-голямо впечатление обаче прави озвучението, така че определено ви препоръчваме да играете онлайн Super Dragons Fire със слушалки. През цялото време ще чувате леко хъркане на заспалия дракон и горящият огън около него. Всяко завъртане на рила пък ще разпалва огъня, а отделните печеливши комбинации ще са съпроводени с изръмжаване на дракона, сякаш ядосан, че взимате от богатството му.


Как се играе Super Dragons Fire?

Онлайн версията на Super Dragons Fire е доста улеснена, което пасва добре и на лесните правила. Отдясно ще откриете голям бутон за завъртане на барабаните, както и бутон, водещ към менюто с настройки и опции в играта. Оттам избирате броя на печелившите линии, залога, скоростта на врътките, а също и евентуално автоматично завъртане.


Печалбите в Super Dragons Fire

Символът с червена отвара в стъкленица може да ви осигури най-голямата печалба в играта, но само ако попадне и на петте барабана, което се случва доста рядко. Това обаче е и уайлд символ, като често участва в печеливши комбинации. Доста доходоносен е и символът с окото на дракона. Сандъкът със злато пък ще ви донесе безплатни врътки – една, три или десет.


Класическата игра двойно или нищо

За привържениците на риска на разположение е и играта черно или червено, която би могла да удвои печалбата ви. Има еднократна възможност да умножите спечеленото по четири, но вероятността това да се случи е 1:4, така че рискът не си заслужава особено.


Заключение

Ротативката Super Dragons Fire е игра, която си заслужава да опитате, което разбира се, не ви ангажира задължително с инвестиране на пари. Това, с което тя грабва вниманието е не някой шеметен бонус рунд, а начинът, по който е направена, нейната визия и озвучение. Рядко се стига до голяма печалба, но пък сравнително често ще прибирате някаква сума от врътките.

Коментирай
Упоменати в
Trustpilot
DMCA.com Protection Status
Gamstop
RGF
Играйте разумно!
©2015 - 2022 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от EfirBet.com.
Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! 18