Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Super Dragons Fire онлайн ротативка

Играй с истински пари
Не е налична безплатно
Играй безплатно
Тази игра не се препоръчва за лица под 18
Super Dragons Fire онлайн ротативка
Рейтинг 4.3 от 10 мнения

Слот играчите фенове на фантастиката задължително трябва да пробват казино играта Super Dragon Fire. Това е игра на MrSlotty, която ви отвежда в леговището на огнедишащ дракон, пазещ голямото съкровище. Играта предлага класическите пет барабана, а броят на печелившите линии може да достигне до 25. Възвръщаемостта на играта обаче е стандартните за този производител 94%. Ако не смятате, че може да стигнете до добра печалба, то може да играете безплатно Super Dragons Fire в нейната онлайн версия, защото атрактивният начин, по който е направена играта си заслужава поне пробата.


Огнен дизайн и плашещи драконови звуци

По целият екран се разпростира огромен крилат дракон, който бълва огън, а самите символи по барабаните също са с драконов почерк. Още по-голямо впечатление обаче прави озвучението, така че определено ви препоръчваме да играете онлайн Super Dragons Fire със слушалки. През цялото време ще чувате леко хъркане на заспалия дракон и горящият огън около него. Всяко завъртане на рила пък ще разпалва огъня, а отделните печеливши комбинации ще са съпроводени с изръмжаване на дракона, сякаш ядосан, че взимате от богатството му.


Как се играе Super Dragons Fire?

Онлайн версията на Super Dragons Fire е доста улеснена, което пасва добре и на лесните правила. Отдясно ще откриете голям бутон за завъртане на барабаните, както и бутон, водещ към менюто с настройки и опции в играта. Оттам избирате броя на печелившите линии, залога, скоростта на врътките, а също и евентуално автоматично завъртане.


Печалбите в Super Dragons Fire

Символът с червена отвара в стъкленица може да ви осигури най-голямата печалба в играта, но само ако попадне и на петте барабана, което се случва доста рядко. Това обаче е и уайлд символ, като често участва в печеливши комбинации. Доста доходоносен е и символът с окото на дракона. Сандъкът със злато пък ще ви донесе безплатни врътки – една, три или десет.


Класическата игра двойно или нищо

За привържениците на риска на разположение е и играта черно или червено, която би могла да удвои печалбата ви. Има еднократна възможност да умножите спечеленото по четири, но вероятността това да се случи е 1:4, така че рискът не си заслужава особено.


Заключение

Ротативката Super Dragons Fire е игра, която си заслужава да опитате, което разбира се, не ви ангажира задължително с инвестиране на пари. Това, с което тя грабва вниманието е не някой шеметен бонус рунд, а начинът, по който е направена, нейната визия и озвучение. Рядко се стига до голяма печалба, но пък сравнително често ще прибирате някаква сума от врътките.

Коментирай
Упоменати в
Trustpilot
DMCA.com Protection Status
Gamstop
RGF
Играйте разумно!
©2015 - 2023 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от EfirBet.com.
Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! 18