Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Super 7 Blackjack

Играй с истински пари
Не е налична безплатно
Играй безплатно
Тази игра не се препоръчва за лица под 18
Super 7 Blackjack
Рейтинг 4.7 от 3 мнения

Super 7 Blackjack е разновидност на популярната казино игра, която носи допълнителен шанс за печалби, свързан със седмиците. Тя включва шест тестета с по 52 карти, като целта отново е да стигнете до 21 или максимално близо до него. Тук обаче може да играете на няколко бокса едновременно и освен това, имате възможност да се включите в допълнителна игра със страничен залог.


Дизайн и звук

Дизайнът включва класическа маса за блекджек с три бокса. По нея са изписани какви са плащанията, а освен това са включени и допълнителни елементи за повече реалистичност, като например, тестето с карти и чиповете. Озвучението включва глас зад кадър, който ви информира, ако прехвърлите 21, а също и когато спечелите дадена ръка. Няма някаква фонова мелодия, но със звуков сигнал е съпроводено раздаването на карти и натискането на отделните бутони.


Управление в Super 7 Blackjack

Super 7 Blackjack включва четири основни бутона за управление – за раздаване на карти, за отказване, Split и Double. Наблизо са и различните чипове за залагане, както и опция за по-бързо раздаване на картите. Получавате още информация за направения залог и за общия ви баланс. Самото залагане се осъществява, чрез клик с левия бутон на мишката в съответния бокс за залагане.


Как се играе Super 7 Blackjack?

Специфично за Super 7 Blackjack е възможността да играете на три бокса едновременно. Във всеки един от тях може да използвате Double опцията, при която удвоявате залога и теглите трета последна карта. При две еднакви карти или комбинация измежду десятка, вале, дама и поп може да използвате Split, при който разделяте ръката на две отделни и продължавате да играете с тях. Всеки път, когато първата карта на дилъра е асо, получавате и възможност за застраховка и да се спасите от загуба, ако той направи блекджек. При Super 7 Blackjack дилърът отново тегли карти до достигането на 17 или повече.


Игра със седмици

Може да залагате само по един долар във всеки бокс на седмицата, като ако първата карта в дадената ръка е седмица, печелите три пъти стойността на залога. Ако първите ви две карти са седмици от различни бои, множителят скача на 50, ако пък са от една и съща боя – 100. Ако първите ви три карти са седмици ще спечелите 500 долара, а ако няма разлики боята им, ще грабнете 5000 долара. Всеки път когато първата ви карта е различна от седмица обаче, вие ще губите страничния си залог.


Заключение

Страхотна игра с множество привлекателни възможности за печалба. Изпробвайте късмета си като опитате демо версията на Super 7 Blackjack или играйте с реални пари.

Коментирай