Supreme Hot

Играй с истински пари
Играй безплатно
Supreme Hot
Рейтинг 5.0 от 5 мнения

Supreme Hot е поредното горещо плодово предложение от EGT. За разлика от повече слот игри обаче тук се връщаме в миналото с класическите три барабана с по три активни позиции. На разположение са 27 различни начина за печалба и макар че няма уайлд и скатер символи, нито някакви допълнителни бонус игри с безплатни врътки, Supreme Hot предлага добра възвръщаемост от 96.24%.


Ретро визия и звук

Играта включва четири различни плода и пет специални символа, който се въртят по барабаните на тъмносин фон. Всяка печеливша комбинация започва да гори в пламъци, което е популярен, но и вълнуващ ефект, на фона на максимално опростената визия. Празнични мелодии звучат при различните печалби, докато завъртането на барабаните отново е с класическия тракащ звук.


Печалбите в Supreme Hot

Плодовете може и да са съществена част от играта, но комбинациите с тях не ви нося особено големи приходи. Значително по –доходоносни са звездите, камбанките, BAR символите, доларите и разбира се, щастливите седмици, които ще умножат залога ви по множител 60. Ако обаче успеете да запълните всичките девет позиции по риловете с плодове, то печалбата от всички комбинации ще се удвои.


Класически игри с удвояване и джакпот

За да не ви липсват толкова много бонус рундовете, то EGT са запазили класическата джакпот игра, в която може да попаднете на случаен принцип. В нея ще избирате последователно карти, до момента, в който не съберете три еднакви бои и спечелите съответния джакпот, като най-голям той винаги е при пиката, а най-малък – при спатията. Няма как да бъде пропусната и играта на черно и червено, където след всяка печалба имате опция да познавате цвета на произволна карта. Всеки правилен избор удвоява печалбата ви, докато грешката я занулява.


Заключение

Играта не предлага висока вариативност, но пък възвръщаемостта е на добро ниво. Печалбите не са толкова чести, но в повечето случаи са доста добри, особено ако направите комбинации с някой от специалните символи. Ако не играете безплатно Supreme Hot онлайн, то е добра идея да стартирате играта с по-голяма сума за залози, за да успеете да дочакате големите печалби.

Още Класически игри

Пробвайте !
Sizzling Hot Deluxe
Играй с пари
Играй безплатно
Пробвайте !
Supreme Hot
Играй с пари
Играй безплатно
Пробвайте !
Ace of Spades
Играй с пари
Играй безплатно
Пробвайте !
Jackpot 6000
Играй с пари
Играй безплатно
Публикувай коментар

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!