Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Ultimate Hot онлайн ротативка

Играй с истински пари
Не е налична безплатно
Играй безплатно
Тази игра не се препоръчва за лица под 18
Ultimate Hot онлайн ротативка
Рейтинг 4.3 от 8 мнения

Слот игрите с плодове са най-старите в тази индустрия, като и до ден днешен това са едни от най-често срещаните символи. За разлика от преди обаче, сега преобладават слот предложенията с пет барабана. Слот играта Ultimate Hot обаче ни връща още по-назад, разполагайки само с три барабана. Печелившите линии пък са едва пет. Това е разработка на EGT и както доста други техни игри, тук отново плодовете са на пиедестал. Независимо от трите барабана, възвръщаемостта е в нормални граници от 95.51%.


Ретро дизайн с плодове

От гледна точка на дизайн, всичко е максимално опростено, като задният фон е зелен, барабаните са тъмносини и така акцентът върху разноцветните плодчета е още по-засилен. Няма някакво постоянно озвучение, докато сте в играта, но всяка врътка е съпроводена със звук, напомнящ за стара слот машина с ръчка. Печалбите пък идват с няколко различни мелодии.


Печалби в Ultimate Hot

Дините са най-добре платеният плод в Ultimate Hot, като печелившата линия с тях ще умножи залога ви по 20. Доходоносни са още гроздето и камбанките, но когато говорим за големи печалби, то те идват със звездите и с късметлийските седмици, като печелившата комбинация от последните ще ви осигури множител 60 по вашия залог.


Джакпот рунд на случаен принцип

Както и при други слот игри на EGT, тук също има четири джакпота, подредени по големина – спатия, каро, купа и пика. На случаен принцип играта ви отвежда в специалния джакпот рунд, където ще се подредят 12 карти с лице надолу. Започвате да ги обръщате едно по една, до момента, в който съберете три карти от една и съща боя и не грабнете съответстващия джакпот към нея.


Бонус игра с черно или червено

Няма скатери, уайлд символи или други бонуси, но пък на разположение е класическата игра за удвояване на спечеленото, в която трябва да познаете цвета на случайно изтеглена карта от тестето. При грешен избор спечеленото се губи и отново се връщате към основната игра. Интересно е, че имате право само еднократно да удвоите печалбата си.


Заключение

Играта е повече от елементарна, като за по-напредналите играчи може да им се стори и доста скучна, макар че специалният джакпот рунд си заслужава търпението. Едва ли ще срещнете трудности с управлението, но все пак, преди да вкарате пари, може да играете безплатно Ultimate Hot в нейния онлайн вариант.

Коментирай
Упоменати в
Trustpilot
DMCA.com Protection Status
Gamstop
RGF
Играйте разумно!
©2015 - 2023 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от EfirBet.com.
Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! 18