Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Virtual Roulette
Рейтинг 5.0 от 1 мнения

Virtual Roulette е онлайн версията на European Roulette, като отново разработчиците от EGT стоят зад нейното създаване. Тя идва с няколко, но съществени промени. Общата визия е запазена, което е добра новина, тъй като всичко е все така лесно за управление, дори от хора, които нямат много опит в областта. Отново говорим и за европейска рулетка, което значи, че освен числата от 1 до 36 има и една нула.


Практичен дизайн

Самата рулетка е прибрана в миниатюрно прозорче, което позволява да се използва по пълноценно целия екран, отделяйки достатъчно място за всички функционалности и възможности за залог. При всяко завъртане обаче, рулетката ще се показва в средата на екрана до момента, в който топчето се спре, след което се показва съответното число, а рулетката отново се свива в отделеното за нея място.


Без кой знае какво озвучение

Ако сте привърженик на гласа зад кадър, който да ви уведомява за старта и края на залагането, то тук той напълно отсъства, като дори не се съобщава печелившото число. Единственото, което ще чувате, е звука от поставянето на чиповете, леко шумолене от въртящото се топче и празничния сигнал при печалба, който идва и с разпръскване на монети по целия екран.


Как се играе Virtual Roulette?

Както вече споменахме, благодарение на своя удобен дизайн и добре структурирани полета, Virtual Roulette се играе лесно, но все пак, ви препоръчваме първо да опитате нейната безплатна версия. В горния ляв ъгъл ще намерите информация за общата ви налична сума, стойността на конкретния ви залог, както и съответната евентуална печалба. Малко по-долу пък може да посочите и размера на чиповете, с които залагате.

Няма го вече притеснителния таймер, отброяващ времето до следващата врътка. След като играете онлайн, вие сами избирате кога да завъртите рулетката, като съответно има и бутон за тази цел, намиращ се отляво на масата и в непосредствена близост до бутоните за изчистване от наличните залози и повтаряне на предишния залог. Освен това, за разлика от лайв рулетката, тук имате и игра с мистериозен джакпот, която се среща и в слотовете на EGT. В нея се попада на случаен принцип, като целта е да съберете три карти от една и съща боя. По този начин вие взимате и нейния съответстващ джакпот.

Разполагате с две полета за залагане, като в горното, освен на конкретни числа, може да залагате и на голяма и малка серия, орфалайн и нулев сектор. От тук може да изберете и брой на съседни числа, на който автоматично да залагате, когато поставите някъде чипове. Долната таблица пък включва всички останали популярни външни и вътрешни залози.

Коментирай
Упоменати в
Trustpilot
DMCA.com Protection Status
Gamstop
RGF
Играйте разумно!
©2015 - 2022 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от EfirBet.com.
Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! 18