Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Zodiac Wheel онлайн ротативка

Играй с истински пари
Не е налична безплатно
Играй безплатно
Тази игра не се препоръчва за лица под 18
Zodiac Wheel онлайн ротативка
Рейтинг 4.8 от 4 мнения

Zodiac Wheel е слот игра от EGT, която е посветена на астрономията и това какво са ви подготвили звездите. Предложението не включва доказалите се плодови или египетски символи, но пък предлага добра възвръщаемост от 96.45%. На разположение са стандартните пет барабана с по три активни позиции, докато печелившите линии също са само пет и не могат да бъдат променяни.


Визия и звук

Дизайнът на играта включва небе със звезди за фон, като навсякъде по него са изобразени и зодиакалните знаци. Символите по барабаните включват картите от вале до асо плюс различни тематични изображения. Няма нещо специално в озвучението, като е запазено и класическото тракане при завъртане на барабаните. Все пак, печалбите са допълнени със специална мелодия.


Как се играе Zodiac Wheel?

В управлението на онлайн версията на Zodiac Wheel, в която може да играете и безплатно, няма нищо по-специално спрямо останалите предложения от този разработчик, като всички налични бутони се намират под барабаните. Имате голям избор от размер на залога, както и опции за автоматични завъртания и разширяване на цял екран.


Печалбите в Zodiac Wheel

Символите с карти за игра носят най-ниски печалби, докато телескопът, гадателката и най-вече астрономът ще ви осигурят далеч по-привлекателни суми. Последният може да умножи залога ви по 600, ако се падне пет пъти в печеливша линия. Играта включва цели три специални символа. Първият от тях е зодиакът, който е и уайлд символ и ако се падне, се разпръсква по целия барабан, стига това да ви донесе печеливша комбинация. Той обаче може да се падне само на втори, трети и четвърти барабан. Насреща са и два скатер символа, които ви носят печалби независимо къде се появят, стига да са поне три на брой. Единият е наличен само на първи, трети и пети барабан, докато другия може да се падне навсякъде.


Класически бонус игри

Няма някакви по-специални бонуси или безплатни завъртания, но пък тук отново е добре познатия за EGT игрите джакпот рунд, в който попадате на случаен принцип. В него обръщате една по една карти от тестето и след като съберете три от една и съща боя, взимате съответния джакпот. Най-голям той е при пиката, следван от купа, каро и спатия. Насреща е и класическата игра за удвояване на печалбата, в която трябва да познаете черно или червено, като съответно и рискувате да загубите конкретната печалба, която искате да удвоите.


Заключение

Zodiac Wheel определено е нещо различно, чисто като тематика. Иначе няма много грандиозни новости спрямо повечето слот игри. Ако си падате по скатер печалбите тук те са две, като не липсва и уайлд символ. Онлайн версията на Zodiac Wheel предлага и безплатна игра, но ако в хороскопа ви за деня пише, че ви очакват големи печалби, то може и да си пробвате късмета.

Коментирай
Упоменати в
Trustpilot
DMCA.com Protection Status
Gamstop
RGF
Играйте разумно!
©2015 - 2023 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от EfirBet.com.
Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! 18