Ако сте играли на сайта на Бет365, със сигурност сте забелязали, че букмейкърът се е постарал да направи игралната среда максимално удобна и предразполагаща за клиентите си. Една от функциите, които допринасят за комфорта на потребителите, е опцията да променят начина на изписване на коефициентите. Именно тази възможност следва да разгледаме в този текст.

Вход в Bet365

 

Какви видове коефициенти предлага Bet365?

Видовете коефициенти, които се предлагат от Бет365, са стандартни и ако сте играли в други сайтове, може би сте попадали на тях. В случай, че не сте обръщали внимание обаче, бихме искали да ви запознаем с трите основни начина на изписване. Всеки от тях произлиза и се използва в различен регион. Те биват три типа:

  • Десетични коефициенти, които са и най-широко разпространени в Европа и Канада. Вероятно сте свикнали да боравите именно с тях. Изглеждат така: 1.3, 5.5, 10.1 и пр. Те са и автоматичният избор на системата, когато заредите сайта. Бет365 ще ги изписва по този начин, ако не въведете различно предпочитание.
  • Дробни коефициенти, които са предпочитани най-вече във Великобритания. Изписват се като дроби – 20/1, 13/5, 7/5. Първата цифра показва колко бихте могли да спечелите, ако направите залог, равен на втората цифра.
  • Американските коефициенти произлизат от Северна Америка, където са основният начин на изписване. Изглеждат по този начин: +350, -200, +550 и пр. Ако коефициентът е с положителен знак, той показва каква сума може да приберете за всеки заложени 100 лв. В случай, че пред коефициента има „-“, значи той ви насочва колко пари трябва да заложите, за да спечелите 100 лв.
 

Как да промените коефициента си без регистрация?

Дори да не възнамерявате да залагате, а искате просто да разгледате предложенията на букмейкъра, сайтът ви позволява да промените изгледа на коефициентите си. Това става съвсем лесно от централното меню на платформата. След като заредите сайта на Бет365, трябва просто да обърнете вниманието си към навигационната лента, която се намира в горния десен ъгъл под полето за логин. От падащо меню може да изберете как да се изписват коефициентите на сайта – Дробни, Десетични, Американски. Щом направите своя избор, отсега нататък, когато зареждате сайта от същото IP, той ще изписва коефициентите по указания от вас начин. Този метод е достъпен и за потребителите, които са влезли в профилите си.

 

Променете коефициентите от профила си

Ако сте се логнали в сайта, има и втори начин да промените коефициентите, с които играете. Трябва да отидете в профилното меню в горната дясна част на сайта. От падащия списък маркирайте полето „Сметка“, в което ще видите стандартното зъбчато колело, което се използва като икона за менюто с настройки. Щом го маркирате, ще може да въведете предпочитанията си от менюта „Формат на коефициентите“.

Каквито и да са вашите предпочитания, системата ви дава право да играете, както ви е най-удобно. При всички положения обаче е хубаво да помните, че форматът на коефициентите не променя стойностите на залозите, а само начина на тяхното изписване. В този смисъл, чрез промяна на изгледа на сайта няма да получите по-изгодни условия за игра.

Публикувано на

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *