Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Спират първенството на Казахстан заради Covid-19

Видяно 28 пъти
Спряха първенството на Казахстан заради коронавирус

Тази сряда първенството на Казахстан бе подновено и се изигра кръг от него. Два дни след това властите в страната взеха решение то да бъде отново прекратено. Решението засяга мачовете и други масови прояви, като причината е растящия брой на новозаразени с коронавирус.

Засега спирането на футбола и другите масови мероприятия ще бъде за срок от две седмици. С течение на времето и според развитието на епидемиологичната ситуация, ще се реши дали срокът на прекратяване да бъде удължен. Минимумът от две седмици обаче със сигурност ще бъде спазен на този етап. Така за втори път пандемията спира футболния шампионат. През март стартира първенството, но след само два кръга се наложи неговото прекратяване. Сега това отново се случва и обърква първоначалните планове за нормалното провеждане и функциониране на спортните събития в страната.

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай