Петър Борисов

За Косово сякаш се пече нова загуба в мача срещу Исландия

Видяно 5 пъти

световното по футбол 2018

В група I има и друг мач в петък от 21:45. Това е срещата Косово – Исландия.

Домакинът Косово

Това са първите квалификации за Косово. Те обаче са далеч от водещите отбори и са сочени за аутсайдер в групата. Логично и очаквано се намират на дъното на класирането. Въпреки че започнаха добре с равенство 1:1 в гостуването на Финландия, след това започнаха пораженията. Първото от тях бе особено тежко и с 0:6 от Хърватска. След това очаквано загубиха и визитите си на Турция и Украйна, съответно с 2:0 и 3:0. Нещата не изглеждат добре за домакините и преди този мач с Исландия.

Халфът на Залцбург Валон Бериша отбеляза единственият до момента гол за Косово в квалификациите и отново ще е титуляр за страната си.

Гостите от Исландия

Исландия се представи достойно на изминалото европейско първенство и сега има амбиции да се класира и на световните финали. В момента са на третото място и изостават с 3 точки от лидера Хърватска. Именно от Хърватска дойде и единственото им поражение в групата. Преди него победиха на свой терен Финландия и Турция и завършиха наравно 1:1 в Украйна. Сега сякаш е дошло време и за първа победа като гост в групата, а тя е задължителна срещу този род съперници, ако искат да запазят шансове за класиране.

Исландците имат добри футболисти, някои от които са в силни първенства по Европа. Очаква се те да са на линия и за този мач и да допринесат за успех над Косово.

Косово е абсолютен аутсайдер в групата и всичко, освен загуба, ще е успех за страната. Исландия не бива да допуска издънки в такива мачове и определено са по-стойностния отбор към момента. Гостите имат израстване в последните години, което може да продължи и сега.

Прогноза: 2, над 2.5 гола

Оферти за тази среща:

[one_third]Bet365100лв. бонус[/one_third][one_third]Efbet – Вземете до 110лв[/one_third][one_third_last]Betfair – €100 за Спорт[/one_third_last]
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай