Петър Борисов

Тенис веригата Ardia Tour ще бъде прекратена

Прекратяват Adria Tour заради коронавируса

Веригата за тенис турнири Adria Tour е прекратена. Това стана след като тя се оказа развъдник на коронавирус. Днес стана ясно, че и водачът в световната ранглиста по тенис Новак Джокович, който е и организатор на веригата, също е с положителна проба за Covid-19. Заразена е и неговата съпруга. Предните дни бяха потвърдени положителните проби още на Григор Димитров, Виктор Троицки и Борна Чорич. Към тях добавяме треньорът на Григор – Кристиан Гро и кондиционният наставник на Дожкович – Марко Паники.

След резултатите заваляха критики към организацията и провеждането на турнирите. Имаше и множество снимки от празненства между участниците, в които не си личеше спазване на противоепидемичните мерки. Явно това също е допринесло за разпространението на заразата. Сега, с цел стабилизиране на ситуацията, няма да се провеждат мачове и турнири от Adria Tour.

Петър Борисов

Автор Петър Борисов

Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Публикувано на 23 юни 2020
Публикувай мнение

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X