Петър Борисов

Лацио ще опита да се върне на победния път срещу Фиорентина

Видяно 3 пъти
Италия Серия А

Италия Серия А
Тази неделя от 19:00 има друг интересен мач в Серия А, който противопоставя отборите на Лацио и Фиорентина.

Представянето на Лацио

Лацио се представя добре, а преди началото на кръга заема петата позиция. Домакините бяха в серия от 9 поредни победи във всички турнири, но тя приключи миналата седмица, когато отстъпиха с 1:2 в дербито с Рома. Това им бе и втората загуба от началото на сезона, като първата бе от Наполи. Така сега се надяват да се върнат на победния път отново. През седмицата играха мач в Лига Европа с Витес, който завърши 1:1. Лацио обаче си е осигурил първото място в групата там, а в срещата в четвъртък взеха участие доста резервни футболисти.

Представянето на Фиорентина

Фиорентина показва доста непостоянство в изявите си. Така преди този кръг се намират на деветата позиция. Отборът редува победи и загуби и като цяло си е непредсказуем. Гостите притежават качества, но не и постоянство до момента. Наскоро успяха да запишат три поредни победи, но сега вече 3 поредни мача са без успех. В последният кръг се добраха само до равенство 1:1 навън със Спал, докато преди това паднаха с 2:4 от Рома. Все още явно „виолетовите“ не могат да се сработят напълно и колебливите изяви си казват думата.

Лацио беше във впечатляваща форма, но и тя приключи в последния кръг. Така сега имат възможност отново да продължат с победите и да атакуват място в топ 4. Фиорентина е трудно да се предвиди кога и какво могат да направят. Гостите не са лош отбор, но най-вече на очи се набиват колебливите им и непостоянни изяви. Така в този мач ние залагаме на победа на домакините.

Прогноза: 1, над 2.5 гола топка

Коефициент: 1.67Коефициент: 1.66Коефициент: 1.65
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай