Петър Борисов

Лацио определено се представя по-добре от Ница

Видяно 5 пъти
Лига Европа

Лига Европа
В четвъртък от 22:05 е и втората среща в груповата фаза между Лацио и Ница.

Накратко за Лацио

Лацио стигна до успех с 3:1 във Франция и така оглавява групата с 3 победи от 3 мача. Домакините се намират в страхотна форма и допуснаха само една загуба от началото на сезона. След нея обаче сега са в серия от 8 поредни победи. Последната от тях бе постигната тази неделя, когато очаквано разбиха Беневенто с 5:1. Лациалите правят доста добро впечатление до момента, а при нов успех, могат да си осигурят класирането и да оставят поне до пролетта Лига Еврооа на заден план.

Малко и за Ница

След силния минал сезон Ница не можа да направи втори такъв. Те спечелиха два ото трите си мача в групата, но в последно време са в трагична форма. Сега са в серия от 5 поредни загуби, в които допуснаха 14 гола. Във френското първенство са на ръба на опасната зона, заемайки 16-та позиция. Нещата в отбора определено не вървят и не се вижда как могат да спечелят сега в Рим.

Отборите се намират в коренно различна форма. Лацио съ сигурност е фаворит и това няма как да не е така, на фона на цялостното представяне на двата отбора. Ница не е това, което беше, така че нищо чудно да регистрират ново поражение. Именно това очакваме да се случи и сега.

Прогноза: 1, над 2.5 гола топка

Коефициент: 1.57Коефициент: 1.65Коефициент: 1.60
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай