Петър Борисов

Лех Познан запази добри шансове срещу ФК Хаугесунд

Видяно 7 пъти
Лига Европа

Лига Европа
Очертава се и интересен реванш между отборите на Лех Познан и ФК Хаугесунд. Мачът започва в четвъртък от 21:00. Първият двубой завърши 3:2 за Хаугесунд.

Лех Познан

Лех Познан бе считан за фаворит в двойката. Първият мач обаче вървеше доста зле за поляците. Те изоставаха на почивката с един гол, а през втората част изоставането набъбна до 3 гола. Все пак заслужено успяха да вкарат поне два гола до края, а и като цяло бяха по-добрия отбор на терена. Възможно е и да са подценили малко ситуацията след като нямаха проблем в първи кръг срещу Пелистер. През уикенда започна и полското първенство, а там Лех стартира с 0:0 у дома срещу Сандечия. Съставът също претърпя ротации в този мач. Сега обаче трябва да внимават повече в отбрана, а и имат нужда да вкарат поне един гол.

ФК Хаугесунд

ФК Хаудесунд изненадва всички и продължава с добрите си изяви в Норвегия, а сега и в Европа. Първият мач вървеше чудесно за тях, но накрая все пак не издържаха и инкасираха два гола. Въпреки това обаче показаха, че могат да изненадат противниците си. В неделя спечелиха и домакинството си на Аалесунд в първенството с 2:0. Сега този реванш се явява и като тест не само за Хаугесунд, а и за норвежкия футбол като цяло. Така могат да си дадат равносметка дали и какъв прогрес търпят в последните години.

Лех Познан изпусна контрола над нещата в първата среща, но запази добри шансове за реванша. Сега вече знаят, че трябва да внимават повече и в отбранителен план. Хаугесунд показа, че може да изненадва противниците си. Сега ще се опитат да го направят и на реванша. Лех е доста по-опитен отбор и по принцип трябва да продължи напред в турнира.

Прогноза: 1 топка

Коефициент: 1.44Коефициент: 1.40Коефициент: 1.40
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай