Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Лимит на депозиране в Betfair

Видяно 62 пъти
лимит на депозиране в Betfair

Лимитирането на играчи е често обсъждане тема сред залагащите. Букмейкърът на Betfair спазва политиката за отговорно залагане, като ви предпазва от загуба на средства по различни начини. Един от тях е възможността да поставите лимит на вашите загуби и депозити, за да предотвратите финансови разхищения и разочарования. В тази статия ще ви покажем как да лимитирате депозитите и загубите си за определен период от време, както и да ограничите залаганията си.

Посетете Betfair


Поставяне на лимит на депозитите – стъпка по стъпка

сметка в Betfair
Изглед от началната страница и линкът, отвеждащ към лична сметка в сайта на Betfair
  1. Влезте във вашата сметка през линка „Моята сметка“. От падащото меню селектират „Моята Betfair сметка“, за да се отвори прозореца, където присъства подразделът „Защита на играч“, от който ще можете да лимитирате депозита си. Натиснете върху линка и ще се отвори нова страница, от която ще можете да изберете функцията за поставяне на лимит върху депозита.
  2. задаване на лимит и срок за залозите
    Преглед на подраздел„Защита на играч“ в Betfair
  3. Посочете периода, за който искате да поставите лимит на депозита. Това може да стане за един ден, за една седмица, един календарен месец или цяла година. В долната графа отбележете сумата, която искате да лимитирате (например 50 евро за месец). Това означава, че няма да можете да депозирате по-голяма сума от 50 евро в рамките на календарния месец.
  4. Последната стъпка е да въведете вашата парола, с която сте се регистрирали в системата, и да натиснете оцветения в жълто бутон „Запазване на промените“. Постъпвайки така вие вече сте лимитирали депозита си. От този момент нататък букмейкърът ще проверява всички ваши депозити, за да се увери, че не сте надвиши сумата, която сами сте ограничили. Ако увеличите сумата на депозита ви, то тази заявка ще бъде прегледана от персонала в срок на 7 дни.

В случай, че искате да намалите лимита, това ще стане незабавно. Бетфеър ви е предложил гъвкав начин да управлявате депозираните суми, за да не се получават неприятни грешки.


Откъде да поставим лимит на загубите в сайта на Betfair?

За да лимитирате сумите по загубите, които можете да допуснете в Бетфеър, е нужно да влезете във вашия акаунт с потребителско име и парола. След това се насочете към падащото меню „Моята сметка“ в горния десен ъгъл и от там селектирайте „Моята Betfair сметка“. По този начин ще се отвори нов прозорец, от който трябва да изберете раздел „Защита на играч“. В тази страница ще направите лимит на загубите ви в системата.

В страницата „Защита на играч“ присъства разделът „Лимит за загуба/трансфер“. Отидете там и кликнете върху бутона „Промени“, за да се появят възможните опции за лимитиране на загубите. Сега вече можете да избирате за кой продукт да сложите лимит на загубите и за какъв период от време. Лимитите могат да се направят за ден, седмица, месец или година, както и да изберете опцията без лимит, която означава, че не искате да има ограничения.

задаване на лимити в Betfair
Посочване на лимити в betfair.com

Напишете сумата на лимита (например 100 евро на месец), въведете вашата парола и кликнете върху жълтия бутон „Запазване на промените“. По този начин вие няма да можете да губите повече от 100 евро месечно, тъй като сте се ограничили сами. При намаляване на лимита опцията се прилага моментално. В случай, че увеличите сумата на лимита ще трябва да изчакате 7 дни, през които заявката ви ще бъде обработена и приета от онлайн букмейкъра.


Защо да сложа лимит на депозитите и загубите в Betfair?

Често срещана грешка, която допускат играчите, е да депозират по-големи суми, след като отбележат серия от загуби. По всяка вероятност клиентите смятат, че по този начин ще наваксат загубеното, но има голяма вероятност ефектът да бъде обратен, а именно да последват още по-тежки загуби. Ето защо лимитирането на депозити и загуби е са много полезни функции, които ви препоръчваме да използвате, ако смятате, че сте на път да станете зависими от хазарта. Що се касае до лимитирането на загуби, то се прави, с цел да не си позволявате да загубите повече пари, отколкото е нужно. Като цяло това са две наистина добри функции.


Нашето мнение за тези опции на Betfair

Всеки уважаващ себе си сайт за онлайн залози, трябва да има функция за ограничение на депозираните суми и допустимите загуби. Само по този начин клиентите могат да се предпазят от загуба на много пари. Лично ние сме доволни, че Betfair не изневерява на политиката за разумно залагане и са прибавили тези лимити като по този начин защитават от грешки своите потребители.

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай