Лимит на депозит в Bwin

лимит на депозит в Bwin
Букмейкърските сайтове се стремят да привличат все повече клиенти, които да правят депозити и да залагат на хазартните игри. За щастие обаче, големите брандове като Bwin са се постарали да осигурят възможност за контрол на залаганията. Последният се налага, когато играчите усетят, че стават зависими от хазарта и повече губят средства, отколкото печелят.

В тази статия ще ви разкажем повече за активирането на опцията „Лимит на депозита“ в системата на Bwin. Това е една много полезна настройка, която ви позволява да въведете ограничения на депозитите ви за определен период от време. По този начин няма да харчите пари, които не можете да си позволите и ще се отървете от досадната хазартна зависимост.

Посетете Bwin

 

Кога се налага да сложа лимит на депозита?

На този въпрос можете да отговорите основно вие. Разбира се, нашият съвет е да залагате разумно и само за забавление, а не това да се превръща в начин на живот. Имайте предвид, че спортните срещи и казино игрите могат да ви донесат солидни загуби на финансови средства, а това не е добра новина за вас. Ето защо, ако усетите пристрастеност, то действайте енергично.

Първоначално можете да започнете с по-малки ограничения относно захранването на игралната сметка. Bwin ви позволява да лимитирате депозитите за 1 ден, 1 седмица или 1 месец. По този начин ще въведете ред в разходите си. Най-хубавото е, че преценката относно лимитирането е единствено ваша. Имате възможност и да не използвате опцията, ако я смятате за ненужна.

 

Как да лимитираме депозитите в Bwin?

извършване на лимит върху депозит в Bwin
Осъществяване на лимит на депозит в сайта на Bwin
  1. Влезте в акаунта си с потребителското име и парола;
  2. От горната навигационна лента, селектирайте “Моята сметка“;
  3. В новия прозорец, който ще се отвори, е налично ляво меню. Най-долу в менюто се намира опцията „Разширени настройки“, върху която трябва да кликнете.
  4. Под линка „Разширени настройки“ ще се покажат две възможности – Лимит на депозит и Изключване на услуга. Изберете първото предложение и изчакайте секунда.
  5. Пред вас ще се отвори страницата, откъдето можете да лимитирате депозита си.

В лявата част на новия екран ще се появят ограниченията, които сте направили към актуалния момент (ако такива съществуват). В дясно се намират няколко графи за поставяне на нов лимит на депозита. Посочете дали искате да направите дневен, седмичен или месечен лимит и напишете сумата, до която искате да се ограничите. Последната стъпка е натискането на жълтия бутон „Потвърди“, с който давате ясна заявка, че искате да лимитирате депозита си.

Тук искаме да добавим, че за увеличаване на вече поставен лимит е нужно да изчакате 24 часа, през които заявката ви ще бъде обработена от системата. Разбира се, след този период от време, новото ограничение, което сте въвели ще влезе в сила, без да имате никакъв проблем.

 

Какво е нашето мнение за тази опция

Лимитирането на депозита е една идеална опция, която може да ви спаси от немарливо поведение свързано с разхищение на финансови средства за хазартни игри. Радваме се, че точно Bwin са дали тази възможност, тъй като букмейкърът има лиценз в България и много наши сънародници от различни възрастови групи, се възползват от хазартните услуги на компанията.

Лимит на депозит в Bwin
Рейтинг 3.1 от 10 мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *