Efirbet

Лимитиране на акаунт в Winbet

Видяно 1104 пъти
лимитиране на акаунт в Winbet

Winbet е една от предпочитаните платформи за онлайн залагания на българския пазар. Компанията има лиценз, издаден от Държавната комисия по хазарта (ДКХ), който ѝ позволява да организира хазартни забавления напълно законно. Това от една страна гарантира сигурността на потребителите, а от друга означава, че букмейкърът следи сериозно за спазването на всички регламенти. В този текст ще разгледаме какви биха били последиците за клиентите, които не се съобразяват с правилата за игра в сайта на Уинбет. Може ли да ви бъдат наложени лимити от букмейкъра и как да избегнете подобни ограничения? Отговорите ще намерите в следващите редове.

Посетете Winbet


Лимитира ли Уинбет своите играчи?

Бързаме да ви успокоим, че Уинбет е букмейкър, познат със своята либералност. Досега не ни е известен случай, в който компанията да е наложила ограничения за игра върху потребител, който спазва всички системни изисквания. Клиентите винаги са на първо място и това правило важи не само за онлайн платформата на фирмата, но и за наземните казина от тази верига. Доброто и толерантно отношение към играчите е сериозен плюс и заслужава адмирации, защото някои от останалите букмейкъри, които оперират на българския пазар, имат практика да налагат различни лимити.
В Уинбет ще срещнете две стандартни ограничения, които трябва да имате предвид. Ще се спрем на тях в следващите редове.

Верификация на профила
Първото от тях е свързано с верификацията вашата Winbet регистрация. Това е една от най-важните стъпки, през които ще преминете по време на регистрацията си в сайта. При нея е нужно да изпратите по електронен път копие от личните си документи. Данните в тях трябва да съвпадат с информацията, която сте въвели, когато сте създавали акаунта си. Тези изисквания се срещат при всички букмейкъри, които развиват легална дейност и се съобразяват с изискванията на ДКХ. Те целят да гарантират безопасността на потребителите. Winbet трябва да са сигурни в хората, които стоят зад профилите на сайта. В противен случай компанията не би могла да гарантира, че потребителите са пълнолетни.

Ако по някаква причина откажете да изпратите документи, играта ви в платформата няма да бъде възпрепятствана. Ще може да депозирате средства и да се възползвате от всички предложения на сайта. Няма обаче да сте в състояние да изтеглите парите от сметката си, ако регистрирате печалба. За целта ще се наложи да верифицирате данните си.

Депозирайте с личната си банкова карта

отговор от Winbet относно лимитиране на акаунт

Не всеки знае, че когато захранвате акаунта си, трябва да използвате личната си банкова карта. Собственикът на профила трябва да е и собственик на пластиката. Имайте предвид, че системата няма автоматично да ви забрани да захраните баланса си с чужда карта. Транзакцията ще бъде приета, ще видите баланс в по сметката си, но не след дълго, профилът ви ще бъде блокиран. Ако, например, захраните два различни акаунта с една и съща банкова карта, отговорът на Уинбет няма да закъснее и двете регистрации ще бъдат лимитирани. Ще бъдете уведомени за това чрез имейл. Ограниченията ще останат в сила, докато не преминете през процедурата по верификацията на данните си. Може да видите копие от известие за блокиране на профила в снимката по-горе.


Как да избягвате ограничения?

В общи линии трябва да имате предвид, че ако спазвате правилата на компанията, Winbet по никакъв начин няма да затрудни или възпрепятства залаганията ви. Разбира се, нужно е да се съобразявате с условията, съпътстващи различните игри и промоции на сайта. Хубавото е, че букмейкърът се е погрижил да разпише ясно правилата към всяко свое предложение.

Не бива да оставате с впечатлението, че компанията ще подмине или толерира нарушения или системни злоупотреби. За да не влизате в конфликт с Уинбет, е добре да спазвате основната етика за игра. Предлагаме ви няколко съвета, които ще са ви от полза и при играта с останалите букмейкъри.

  • Четете условията на игрите и промоциите. Много хора пропускат този момент, а той е от ключово значение. Не желаете да нарушите регламента по невнимание, нали?
  • Нека основната цел на игрите ви да е забавлението, а не желанието да надхитрите букмейкърите. Дори първоначално да успеете с някой трик, много скоро злоупотребите ви ще бъдат засечени.
  • Верифицирайте профила си навреме. Не чакайте последния момент, в който сте нетърпеливи да изтеглите печалбите си. Все пак проверката на документите ви ще отнеме известно време и така ще се наложи да почакате за парите си.
  • Избягвайте да теглите големи суми за кратък период от време. Няма как да не направите впечатление на букмейкъра, ако в няколко поредни дни регистрирате големи тегления от акаунта си.
  • Въздържайте се от системно залагане на големи суми само при коефициенти под 1.50. Разбира се, всеки играч трябва да преценява рисковете, но ако сте в сайта, само за да „точите“ букмейкъра при селекциите с почти предизвестен край, вероятно ще срещнете проблеми.
 

Какви лимити се налагат?

Както вече уточнихме, Winbet е сред най-либералните букмейкъри на българския пазар и няма да попречи на играта ви, ако следвате правилата. Все пак би било добре да сте информирани какви лимити се налагат от останалите хазартни оператори. Така ще сте наясно с евентуалните последствия, които могат да ви сполетят, ако не спазвате игралната етика.

Ограничения в максимумите
Потребителите, които правят спортни прогнози постоянно, знаят, че ограниченията в максимумите на залозите е често срещана практика. Тези мерки обикновено се налагат на клиенти, които са имали серия от успехи и са генерирали последователно големи печалби. Някои компании защитават интересите си, като ограничават максималните суми за залог, но оставят всички опции за игра достъпни.

Без Cash Out
Преждевременното уреждане на залозите е една от най-полезните опции, които все повече букмейкъри предлагат. Тя ви помага да играете отговорно и в известна степен да контролирате риска. Ако обаче прогнозирате единствено с Cash Out и не дочаквате края на никоя среща, много вероятно е достъпът до тази функция да ви бъде ограничен.

Вето на тегленията
Ако пренебрегнете съвета ни и в кратък период от време направите поредица от тегления на големи суми, напълно възможно е някои букмейкъри да ви наложат вето на тегленията. Разбира се, то няма да трае вечно. Ограниченията ще бъдат въведени за определен период от време. Наличността в акаунта ви ще остане непокътната, ще може да я инвестирате в залози, но няма да сте в състояние да я изтеглите. След като периодът на лимита изтече, отново ще може да разполагате със средствата си.

Изключване на игрови опции
Вероятно най-неприятната санкция за всеки хазартен фен е да ограничат изцяло достъпа му до любимите игри. Това са крайни мерки, но е възможно да се сблъскате и с това. Обикновено подобни лимити се налагат, ако системно заобикаляте правилата в съответната секция. Все пак няма повод за притеснения. Букмейкърът едва ли ще ви ограничи ненадейно. Вероятно преди това ще получите предупреждение, за да изчистите нарушенията.

Забрана за бонуси
Ако нарушавате правилата на различните промоции, които букмейкърите предлагат, не се учудвайте, ако в крайна сметка ви спрат кранчето с бонусите. Подобни мерки най-често се налагат на потребителите, които хитруват и се опитват да активират повече бонуси едновременно или създават изкуствени профили с цел да се възползват от дадена оферта повече от веднъж.

 

Спокойна среда за игра ли е Winbet?

След като обърнахме внимание на нежеланите сценарии, искаме да подчертаем, че не сме чували някои от тях да е бил прилаган в Уинбет. Компанията е приятно и спокойно място за игра. Ще може да се наслаждавате на хобито си, без да се притеснявате, че букмейкърът може да ви блокира. Разбира се, имайте предвид, че всяко занимание си има определени правила, с които трябва да се съобразявате. Щом сте избрали да залагате в реномирана компания с лиценз, пригответе се да спазвате всички законови изисквания.

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Winbet отговорна игра

Efirbet
Експерт
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай