Лимитиране на сметка в 1xbet

лимитиране на сметка в 1xbet

1хбет е сравнително нова компания, която в последните години набира все по-голяма скорост в Европа, Азия и дори Латинска Америка. Букмейкърът ви дават шанс не само да прекарате приятни мигове с игрите в сайта, но и да спечелите значителни суми. Сайтът за спортни залози и казино игри на 1xbet не спира да изненадва своите клиенти с промоции и най-различни оферти. Може ли обаче компанията да ограничи сметката ви? В настоящия текст ще отговорим на този въпрос и ще ви кажем как може да избегнете рестрикциите.

Посетете 1xbet


Какви лимити налага 1xbet?

Както всеки букмейкър, 1хбет има своите фенове и скептици. Във форумите често се срещат потребители, които търсят съвет за проблеми, възникнали при престоя им в платформата. В нашия личен опит не сме имали търкания с руския букмейкър. Решихме обаче да ви информираме за често повтарящите се оплаквания, така че да ги имате предвид, докато се забавлявате в сайта.

Занижени коефициенти
Редица потребители споделят опита си с известни ограничения, които 1хбет им е наложил след успешни залози с големи суми. Имайте предвид, че ако направите прогноза с по-голяма стойност – например няколко хиляди евро – букмейкърът може да се опита да смали бъдещите си загуби. Ако влезете в списъка на прекалено успешните клиенти, може да виждате коефициентите в сайта с около 0,1 по-ниски, когато сте логнати в профила си. Така вместо да играете със стойност 2.5, например, системата ще ви предлага да заложете при 2.4.

Ограничено теглене
Както знаете, 1хбет ви дава възможност да играете, без да сте преминали през процес на регистрация. За да изтеглите средствата си обаче, трябва да попълните данните в профила си. Стандартната процедура не изисква особени усилия или изпращане на копия от документи. Много хора обаче се оплакват, че след голяма печалба, верификацията, през която са преминали, е била твърде бавна и подробна, а през това време сметката им е била замразена. Букмейкърът е поискал копие от документите им, а някои потърпевши се оплакват, че им се е наложило да преминат през Skype разговор и са били „изпитани“ на различни термини от играта, с която са спечелили.

Спрян достъп при съмнение за измама
Друг проблем, с който може да се сблъскате в 1xbet, е да ви бъде отказан достъп до профила. Това се случва, когато букмейкърът има съмнение, че сте регистрирали повече акаунти и играете от всички тях. Потребители се оплакват, че профилите им са били блокирани, без да ги предупредят предварително. В този случай балансът по сметката ви остава замразен, докато 1хбет не вземе крайно решение по случая. Възможно е регистрациите ви да бъдат изтрити а наличността ви да бъде заличена.


Как да се предпазите от ограничения?

За да се предпазите от ограничения, трябва да разберете кога и защо 1хбет ги налага. Както вече сте прочели, компанията прибягва до крайни мерки, когато има съмнение, че даден потребител злоупотребява с услугите ѝ. Това е нормално, все пак букмейкърът се стреми да съхрани частните си интереси. Създавайки регистрация на сайта, вие се съгласявате да спазвате всички правила и условия на 1xbet. В тях е посочено, че компанията ще наложи ограничения, ако има съмнение, че е обект на измама или даден клиент използва продуктите ѝ с цел пране на пари.
Предлагаме ви пет практични съвета, които могат да ви спестят главоболията с руския букмейкър.

  1. Четете внимателно условията на промоциите, в които участвате. Всяка от тях има регламент и нарушаването му може да ви донесе лимити.
  2. Въведете данните по сметката си още по време на регистрацията си в сайта. Според екипа по поддръжката, това може да ви спести по-сложна процедура по верификация на по-късен етап.
  3. Играйте само от един профил. В правилата си 1хбет посочва, че офертите на сайта са предназначени за една регистрация от даден IP адрес. Дори в началото да играете от повече акаунти и да нямате проблем, ако започнете да регистрирате големи печалби, вероятно ще бъдете ограничени.
  4. Не правете няколко последователни тегления на големи суми, защото това със сигурност ще ви вкара в полезрението на букмейкъра.
  5. Избягвайте редовното залагане на големи суми при ниски коефициенти. При няколко поредни печалби, в които сте дръпнали стотици или хиляди, прогнозирайки при стойности под 1.5, вероятно ще се набиете на очи и 1хбет ще ограничи достъпа ви до залагания или ще замрази профила ви.

Нашето мнение

Отново искаме да подчертаем, че в собствената ни практика не сме се сблъсквали с ограничения от страна на 1хбет. Добре е обаче да сте запознати с неудобствата, които са изпитвали други клиенти на компанията. Имайте ги предвид, когато играете на сайта. Все пак сме сигурни, че ако се придържате към правилата, фирмата няма да предприеме нарочни действия срещу вас и ще може да се забавлявате спокойно, както и да теглите печалбите си. Ако тази гаранция не е достатъчна за вас, може би ще бъде по-добре да насочите крупните си залози към букмейкър, който оперира с официален лиценз. В този случай, дори да възникнат търкания между вас, ще може да предприемете мерки, за да се защитите.

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 27 февруари 2018, последна промяна на 16 юли 2019
Публикувай коментар

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X