Мария Костадинова

Лимитиране на акаунт в Betfair

1
лимитиране на акаунт в Betfair

До този момент не сме се сблъсквали с неоспорими доказателства, че Betfair лимитира акаунти. Въпреки всичко букмейкърът може да пристъпи до някои ограничения, при положение, че не спазвате правилата за залагане в сайта. В следващите редове ще разгледаме някои възможни ситуации, в които компанията би могла да въведе определени лимити по игралната ви сметка.

Посетете Betfair


Кога Бетфеър може да лимитира акаунта ви?

Лимитирането на Betfair регистрация се случва, когато нарушите правилника на букмейкъра. Ако се опитвате да влизате чрез различни профили, с цел да манипулирате системата, то това ще бъде засечено от персонала на сайта, който веднага ще ограничи достъпа ви. Друг възможен вариант за поставянето на лимити е при много чести печалби на големи суми от клиента.

До сега не сме чели конкретни оплаквания на печеливши потребители, чийто акаунти са лимитирани, но се носят слухове, че при постигане на много чести печалби е възможно да постъпят някои ограничения за сумите на залозите и използването на определени функции.

Още една възможност да получите санкция е постоянните заявки за дърпане от сметката ви. Паричните преводи към играчите се заплащат от букмейкъра, което означава, че ако постоянно теглите средства можете да попаднете под забрана за залагане или друг тип ограничения.


Как да се предпазим от лимит на акаунта в Betfair?

предпазване от лимитиране

Бетфеър няма полза от това да ограничава клиентите си, но ако последните злоупотребят с доверието на компанията, то тя няма да се поколебае да сложи лимит на сметката. Поради тази причина ще ви дадем няколко полезни съвета за превенция срещу ограничения на акаунта, които се надяваме да спазите, ако искате да залагате без проблем в сайта:

 1. Не влизайте в сайта на Betfair, само заради бонусите и промоциите. Букмейкърът ще проследи вашите действия и ако забележи, че единствената причина да се регистрирате са допълнителните стимули, могат да последват определени лимити.
 2. Не теглете печалбите си прекалено често. Заявките за изплащане на суми се плащат от компанията, а това значи, че теглейки прекалено често можете да ги ядосате. По-добре изчакайте сумите да се натрупат и чак тогава поискайте парите си по сметка.
 3. Залагайте на разнообразни мачове и спортни събития. От време на време правете различни залози, които ще бъдат приети като нещо стандартно. И, даже да имате стратегия, то регулярните залагания са много важни за изграждане на добър профил.
 4. Винаги спазвайки правилата към промоциите и бонусите. Четете какви са минималните суми, които трябва да депозирате, както и условията за разиграване на офертите. Не се опитвайте да измамите букмейкъра, за да избегнете лимитиране на акаунта.

Какви лимити могат да ви бъдат наложени?

налагане на лимити в Betfair

Различните компании за хазартни залагания могат да поставят лимити на акаунта по много възможни начини. Ние ще изброим най-разпространените видове ограничения, за да придобиете представа какво може да се случи с игралната ви сметка при лимитиране.

 • Ограничение на сумата за залог – букмейкърът може да наложи лимитиране на залаганията ви до определена сума. Това се случва при много чести печалби, въпреки че до този момент нямаме информация дали Бетфеър имат подобна практика.
 • Премахване на определени функции – хазартният оператор може да изреже определени функции, така че да нямате достъп до тях. Това може да се случи с опцията Затвори залог или друг вид предложения от сайта за онлайн залагания.
 • Лимитиране на времето за залози –това е още една хипотетична възможност за ограничения. Ако стандартните залози се приемат за 5 -6 секунди, то при лимит ще има забавяне около 30 секунди и дори цяла минута.

В обобщение

Ако се придържате към правилата на играта, то Betfair няма да лимитира игралната ви сметка. При опит за измама системата на букмейкъра ще се задейства и акаунта ви ще бъде ограничен. Сега спокойно можете да продължите със залаганията си, без да се страхувате от евентуални неприятности свързани с лимити, наказания и ограничения от компанията.

Мария Костадинова

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 29 януари 2018, последна промяна на 09 октомври 2019
Публикувай мнение
 1. БАнко
  Бетфеър може да блокира сметката ви по всяко време и да задържи сумата в нея по всяко време и когато си иска, без да ви дължи никакви обяснения! И го прави! Никой не може да ви помогне да възтановите сумата си дори комисията по хазарта! Мотив за кражбата на средствата ви може да бъде само, че много печелите! Тогава няма смисъл да се играе! Оказва се, че всичко е само и единствено за тяхна печалба! Пазете се далеч от тях!
  07.03.2018 в 20:20

X