Лимитиране на играчи в Bwin

лимитиране на играчи в Bwin
Не са малко тези, които изпитват притеснения относно лимитирането на акаунти в букмейкърските сайтове. Bwin е една от лицензираните компании в България, за която се говори и пише много в интернет. В тази статия ще разгледаме дали бранда налага някакви ограничения на играчите, като се основаваме на чутото и прочетеното от клиентите.

Посетете Bwin

 

Какво споделят играчите в Bwin?

мнения на играчите

Бързаме да напишем, че лично ние не сме имали проблеми с лимит на акаунт в Bwin. Коментарите на залагащите в онлайн платформата са най-различни. В мрежата попаднахме на някои оплаквания свързани с ограничения на максималния залог, след като потребителите са постигнали няколко последователни печалби за сериозни суми от спортни и футболни залози.

На няколко места срещнахме и възмутени играчи, които са получили пълни лимити на акаунтите си, след като са спечелили солидни средства. Тук обаче става въпрос за чуждестранни потребители и не сме 100% сигурни за достоверността на коментарите им.

Що се касае до българските клиенти на Bwin, то по-голямата част от тях не са попадали под ограничения на сметката или поне няма постъпили жалби в мрежата. Въпреки всичко нашия съвет е да бъдете внимателни, когато използвате услугите на букмейкъра, за да избегнете евентуални проблеми. Само по този начин ще сте спокойни и ще се насладите на играта.

 

Възможни причини за лимит на акаунта в Bwin

причини за лимитиране в Bwin

Всеки играч в уебсайта на Bwin, трябва да се съобразява с правилата на букмейкъра. В случай, че се опитвате да печелите чрез хитруване, то нищо чудно да получите лимит на акаунта или направо затваряне на профила, което е още по-лошо. В следващите редове ви представяме най-често срещаните причини за лимитиране на сметки, не само в Bwin, а и в други сайтове:

  • Много често печелене на големи суми – това не би трябвало да е проблем, но ако букмейкъра се усъмни, че използвате подривни методи за постоянна печалба на големи суми, то нищо чудно да ограничи достъпа до акаунта ви в система;
  • Прекалено чести заявки за теглене на средства – системното теглене на печалби от потребителите се набива в очите на букмейкъра, който плаща за обработка на заявките. Съветваме ви да чакате печалбите да се понатрупат и тогава да поискате парите си;
  • Регистрация само заради бонусите – ако Bwin се усъмни, че сте отворили акаунт, само за да се възползвате от допълнителните стимули, е възможно да ограничи сметката ви. Това е рядка практика, но ви препоръчваме, освен на бонусите, да обърнете внимание и на регулярните залози, като по този начин ще направите по-добро впечатление;
  • Липса на верификация – препоръчва се да верифицирате акаунта си по-рано, за да може да теглите печалбите си. Този процес е свързан с изпращане на сканирани лични документи (лична карта, паспорт). По този начин букмейкърът ще се увери, че именно вие сте човека, който стои зад дадения профил. Ако за дълго време пропуснете стъпката по верифициране на акаунта, то може да получите лимит на акаунта ви.
  • Нарушение на правилата – при положение, че нарушите общите правила за залагания в уебсайта на Bwin със сигурност ще получите ограничение на акаунта. Ето за това винаги играйте коректно, ако искате да избегнете евентуални затруднения.
 

Защо Bwin няма полза от налагането на лимити?

Bwin е една от най-популярните онлайн платформи за залагания, което идва да рече, че тя няма полза от това да създава проблеми на потребителите си. Лимитите могат да се получат само при съмнение за неправомерни действия от ваша страна. Компанията няма никаква изгода от това да се злослови от играчите, тъй като тези негативни коментари се разпространяват бързо и създават лошо реноме на известния бранд за хазартни игри.

Спазването на правилата и умереното залагане на спорт, казино и покер ще ви даде възможност да спечелите добри допълнителни средства, а също и да се насладите на горещата емоция от участието ви в залозите. Препоръчваме ви да не мислите за ограничения и трудности, а да следвате условията за игра, така както са представени от букмейкъра.

 

Нашето мнение за лимитите в Bwin

Общо взето потребителите в Bwin могат да бъдат спокойни за залозите си, тъй като няма много негативни отзиви свързани с ограничения и лимити. И, макар да намерите някой друг негативен коментар в мрежата, то не бива да се притеснявайте, тъй като не можете да бъдете сигурни при какви обстоятелства е бил наложен лимит на конкретната игрална сметка. Сега ви предлагаме да се отпуснете, и да стартирате играта си в едноименния букмейкърски сайт.

Лимитиране на играчи в Bwin
Рейтинг 4.6 от 19 мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *