Лотомания – проверка талон и залози

Линк за Лотомания

Лотомания е част от портфолиото на Евробет. Пусната е за пръв път през 2010 г. и вече може да се играе както в пунктовете на букмейкъра, така и онлайн. Играта е третият продукт на Евробет, като освен нея те предлагат още игри с числа и билети. Неин предшественик е само култовата Еврошанс и вече несъществуващата Лото Джакпот. Лотомания добива популярност сред феновете на този тип залагания, защото има ясни и лесни правила. Освен това любителите на хазарта могат лесно да изчислят на каква печалба могат да се надяват според залога си, като използват таблица с коефициенти.

Какво представлява?

лотомания логоЛотомания е лотарийна игра, в която участват числата от 1 до 20 и четири звезди. При всяко теглене на случаен принцип се избират осем числа и по една звезда. Тегленията се провеждат през пет минути в интервала между 8 ч. и 23 ч. всеки ден. Целта е да се познаят всички числа и конкретната звезда, която ще се падне. Във всяко свое предположение участниците маркират по осем числа и една от четирите звезди. Долният праг за печалба са четири числа и една звезда.

В този случай коефициентът ви е 1 и само ще успеете да възвърнете залога си. Следващото стъпало са пет числа без позната звезда. В този случай ще генерирате печалба, защото коефициентът ви е 2.

Как се играе?

Лотомания може да се играе както в наземните пунктове на Евробет, така и онлайн. Ще се спрем на някои от спецификите и в двата случая.

Основното предимство на тази игра е, че има ясни и точни правила. Не сте изправени пред избор с колко числа да играете, защото броят им е регламентиран по условие. Ако играете с хартиен фиш, ще видите на него две полета за прогнози. На практика с един талон може да направите два отделни залога. В електронния вариант на играта секторът за предположения е само един.

Включвате се в играта, като изберете осем числа от 1 до 20 и една звезда. Ако разчитате изцяло на късмета си, може да оставите подбора на случаен принцип. След това е нужно да определите залога, с който ще играете – 0,5 лв., 1 лв., 2 лв., 5 лв. и 10 лв. Важно е да запомните, че за разлика от други игри на Евробет, тук не може да сборувате сумите. Тоест, ако зачертаете 1 лв. и 2 лв., няма да маркирате залог 3 лв., а ще направите фиша невалиден. Ако оставите тази зона непопълнена, системата автоматично ще счете, че играете с 0,50 лв. В електронната версия на Лотомания може да въведете желаната сума директно. Последната стъпка е да посочите в колко поредни тегления искате да участвате с предвиждането си. Това е всичко! Сами виждате, че процедурата е съвсем проста и не предполага особени усилия или дилеми.

Залози онлайн

Залози в Лотомания вече могат да бъдат направени и онлайн. В сектора „Играй онлайн“ от подраздела на играта ще откриете електронен фиш за залагане. Вдясно от него се показват всички регистрирани талони, с които участвате в следващото теглене. За ваше улеснение под полето с числата имате таблица с коефициенти. След като сте въвели залога си във фиша, тя автоматично изчислява какви суми може да очаквате. До нея има справка за числата от последните пет тегления, а в дъното на страницата се показват последните седем големи печалби. Тегленията се провеждат на пет минути между 8 ч. и 23 ч. всеки ден. Играйте онлайн Лотомания тук:
www.eurobet.bg/page/lottomania.

онлайн залози в лотомания
Залози на Лотомания в сайта на Евробет

Теглене на живо

Сайтът на Евробет ви дава възможност да следите тегленията на Лотомания на живо и да се почувствате като част от играта. За повече адреналин, числата излизат едно по едно, така че наистина да усетите тръпката. Печелившите позиции се появяват на началния екран, а когато не се провежда теглене, върху него стоят последните щастливи числа и звездата. Вдясно може да следите фишовете, с които ще играете. Под полето с числата е указано кой е номерът на следващото теглене, в колко часа ще се проведе то и колко време остава до него. В дъното на страницата виждате справка за късметлийските позиции от последните три тегления. Следете играта на живо от този линк:
www.eurobet.bg/live-lottomania.

теглене в лотомания
Изглед от теглене на живо

Проверка на талон от Лотомания

Ако сте играли в наземен пункт на Евробет, но не знаете дали печелите, вече може да направите проверка на фиш онлайн. Щом натиснете съответния бутон, ще имате на разположение празна бланка, която трябва да попълните по същия начин, по който сте въвели предпочитанията в оригиналния си талон. Нужно е да посочите и номерата на тегленето и тиража, след което системата ще изчисли печалбата ви автоматично. Тази опция е приложима и за онези от вас, които са играли онлайн, но в тези случай би било по-лесно да следите печалбите от профила си. Проверка на талон може да направите тук:
www.eurobet.bg/page/lottomania_talon.

лотомания проверяване на талон
Как изглежда проверката на фиш в Лотомания

Статистика на числата

Много от любителите на хазарта се доверяват на статистиката, за да решат как да играят. При Лотомания това става лесно в съответната секция на сайта. Може да видите по колко пъти се е падало всяко число и сами да определите върху какъв диапазон от време да се концентрира проучването ви. В полето най-отгоре системата автоматично изкарва т. нар „горещи“ числа. Това са осемте числа, които са се падали най-често през посочения от вас период. Същата информация е налична и за „студените“ числа, които са изтегляни най-рядко. Може да разгледате статистиката на Лотомания тук:
www.eurobet.bg/page/statistics_lottomania.

статистика на числата в лотомания
Изглед от статистиката на числата

Големите печалби от играта Лотомания

В раздела “Големи печалби” към Лотомания ще откриете любопитна информация за това къде са отишли по-крупните награди от играта (тези на стойност 500 лв. и повече). Може да видите в кой град и кога са паднали големите суми, с какви прогнози са играли участниците и колко точно са заложили. Интересното тук е, че справката за 2016 г. отчита само осем големи печалби. За сравнение, през останалите години те са между 19 и 42. Може да видите кои са големите победители на Лотомания тук:
www.eurobet.bg/page/winnings@lottomania&menu_id=238.

лотомания големи печалби
Преглед на големите печали в Лотомания

История на тиражите

В случай, че искате да направите информиран избор за залога си, но не се доверявате на автоматичната статистика, може да посетите раздела “История на тиражите”. В него имате достъп до информация за късметлийските комбинации от тегленията на Лотомания. Може да прецизирате търсенето си, като зададете конкретен период от дни или точен интервал от време. Другият вариант за справка е по годината, номера на тиража и на тегленето. Системата ви позволява да отпечатате резултатите от своето проучване. Ако искате да видите какви числа са се падали на рождените ви дни през годините, разгледайте сектора с хронологията на тиражите:
www.eurobet.bg/page/tirazhi@lottomania&menu_id=235.

история на тиражите в лотомания
Хронология с изминалите тиражи

Бонуси в Лотомания

В Лотомания не са предвидени бонуси или поне не по начина, по който те се раздават на сайтовете на останалите букмейкъри. Единственият шанс да получите екстри за играта си е като си извадите карта „ЕВРОБЕТ Клуб“. Тя се издава в букмейкърските центрове на фирмата, поименна е и всеки играч може да притежава само една. В нея трупате точки за всеки валиден залог към Евробет, включително и за Лотомания. Събраните точки може да обмените според офертите на букмейкъра, които са различни всяка година. Имате шанс да „осребрите“ точките си в пари кеш, да ги превърнете в безплатен залог или да играете с тях в томболи за различни награди. Важно е да знаете, че точки се трупат само от залози, направени в букмейкърските пунктове на Евробет.

Как да депозирате и теглим пари?

За да играете „Лотомания“, ще е необходимо да депозирате средства в профила си на сайта на Евробет. Това може да стане по пет различни начина – чрез системата на ePay, на касите на Easy Pay, от банкомат, с банков превод или чрез банкова карта. Методите са разнообразни и предлагат варианти, съобразени с предпочитанията и ежедневието на повечето потребители. Ако сте любители на дигиталните плащания, може да използвате електронния портфейл ePay. За целта ще е необходимо да имате активен профил и наличност в баланса си там. В случай, че предпочитате да използвате пари кеш за залозите си, може да посетите касите на Easy Pay. Ако пък държите разплащанията ви да минат през банка, за вас също има вариант. Който и метод да изберете, минималната сума за захранване е 10 лв. За да прецените по-лесно как да депозирате своите средства, ви предлагаме да разгледате таблицата по-долу.

Метод на плащане
Минимален депозит
Времетраене
Такси
ePay10 лв.НезабавноНяма
Easy Pay10 лв.НезабавноНяма
През банкомат10 лв.НезабавноНяма
Банков превод10 лв.До пет работни дниСпоред условията на банката
Банкова карта10 лв.НезабавноСпоред условията на банката

Игра с мобилната версия

мобилна версия на лотоманияЛотомания може спокойно да се играе и през мобилната версия на сайта на Евробет. Електронният фиш за залагания е лесно достъпен и удобен, така че да направите прогнозите си без затруднения.

След като въведете предположенията си, в горния десен ъгъл на телефона ви излиза цифра, която показва колко талона за следващото теглене сте попълнили, но не сте валидираили. Не забравяйте да отидете в полето с фишовете, за да потвърдите залозите си.

Единственият недостатък на мобилното приложение е, че не предоставя достъп до секцията с пояснения по играта. Това прави онлайн залозите в Лотомания невъзможни или поне по-трудни за новобранците в този тип игри.

Контакти с Лотомания

Макар, че правилата на Лотомания са относително прости, не е изключено в хода на играта да възникнат въпроси. Питанията си може да отправите директно през формата за кореспонденция, която ще откриете в секцията „Контакти“ в дъното на сайта. Друг вариант е да пишете имейл на адрес bm@eurobet.bg. За да се свържете с центъра за обслужване на клиенти на Евробет, може да наберете тел. 0700 20 260 или 02/903 25 25.

Нашето мнение и оценка

Не е чудно, че играта Лотомания е на българския пазар за хазартни забавления вече седем години. Тя предлага на любителите на лото залозите лесен начин да усетят тръпката от играта, като същевременно реализират печалби. Основният плюс тук е, че прогнозирането е леко – няма сложни изчисления и объркани фишове за попълване. Тегленията са на много кратки интервали, така че със сигурност няма да скучаете, независимо дали играете Лотомания в пунктовете на Евробет или онлайн.

Вход в Лотомания

Други игри от списъка на Eurobet, които си струва да пробвате:

Лотомания – проверка талон и залози
Рейтинг 5.0 от 3 мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *