Lucky 6 – игра от Efbet

игра lucky 6 в ефбет

Ефбет предложи още една атрактивна игра в сайта си. Става дума за играта Lucky 6, която представлява виртуална лотария с големи парични награди. Късметлийската шестица ще намерите в основното меню до разделите Спорт, На живо, Казино и други. В тази лото игра участниците трябва да познаят шест числа от тридесет и пет, за да спечелят парична награда спрямо направения от тях залог. Съществуват и други начини за печалба, които ще разгледаме.

 

Какви са възможностите да печелим от Lucky 6?

Играта се казва „Късметлийските шест”, защото играчите трябва да познаят 6 от 25 числа, за да получат възнаграждение. Това става чрез виртуалния циферблат, който е на ваше разположение. В играта ще попаднете на високи коефициенти, така че да спечелите средства дори с по-малък залог от ваша страна. Тиражът на късметлийската шестица е на всеки три минути, което значи, че за близо 30 минути можете да се поздравите с отлични печалби.

игра късметлийските шест в ефбет
Изглед от онлайн играта Lucky 6 в Ефбет

Освен да познаете шестте числа имате и други опции за печалба. Така например можете да познаете дали ще се падне четни или нечетно число или да прогнозирате даден сбор от числа. Друга възможност е да отгатнете цветна на първата изтеглена топка в лотарията, която ще ви донесе допълнителни приходи. Тези пазари имат и по-високи коефициенти, така че ако искате да постигнете добри печалби от играта, то не трябва да се колебаете да залагате и на тях.

Посетете играта

 

Какви са правилата на Късметлийските шест?

Всеки играч има на разположение 48 числа, които се разделят на осем групи по шест числа. Отделните групи имат собствени цветове като първата група е в червен цвят, втората е зелена, третата – синя, четвъртата – лилава, петата – кафява, шестата – жълта, седмата е оранжева, а осмата – черна. По този начин ще познаете разделението на достъпните групи в играта.

Първа група в червен цвят съдържа числата: 1, 9, 17, 25, 33, 41.
Втората група в зелен цвят съдържа числата: 2, 10, 18, 26, 34, 42.
Третата група в синьо съдържа числата: 3, 11, 19, 27, 35, 45.
Четвъртата група в лилав цвят съдържа числата: 4, 12, 20, 28, 36, 44.
Петата група в кафяво съдържа числата: 5, 13, 21, 29, 37, 45.
Шестата група в жълто съдържа числата: 6, 14, 22, 30, 38, 46
Седмата група в оранжев цвят съдържа числата: 7, 15, 23, 31, 39, 47
Осмата група в черно съдържа числата: 8, 16, 24, 32, 40, 48.

Кой ще спечели се определя, след като бъдат изтеглени 35 числа, без значение от номера и цвета на групата. На всеки 5 минути се извършва по едно теглене на числата.

 

Кои са наличните опции за залог в играта Lucky 6?

  • Стандартен залог – този залог е популярен и под името 6/48. При него играчът селектира шест числа като за печалба е необходимо те да бъдат изтеглени. За всички числа важат определени коефициенти, от които се определя размера на печалбата. Нужно е да се знае, че при тегленето на 35 числа има две специални числа съдържащи златна звезда или синя звезда. В случай, че числата ви са печеливши, то имате шанс да удвоите коефициента си, при положение, че 6-тото число има златна или синя звезда.
  • Прогнозиране на цвета на числата – можете да прогнозирате какъв цвят ще бъдат изтеглените шест числа и ако ги познаете получавате печалба по актуалния коефициент, който е даден от букмейкъра. Това също ви носи стабилни финансови постъпления.
  • Четно/нечетно за първите 5 числа – тази опция ви позволява да отгатнете дали ще има повече четни или нечетни числа сред първите пет, които са изтеглени. Коефициентът за познаване на числата е 1.80, така че с един приличен залог ще постигнете добра печалба.
  • Първото число (четно или нечетно) – просто познайте дали първото число ще бъде четно или нечетно и заложете. И тук коефициентът за успех отново е 1.80.
  • Сбор на първите 5 изтеглени числа – играчите могат да предвидят дали общият сбор на първите печ числа ще бъде по-голям или по-малък от 122,5. Ако успеете с предвижданията си печалбите ви ще бъдат изплатени по коефициент 1.80.
  • Залог за първо число – тук трябва да отгатнете дали първото изтеглено число ще бъде под или над 24.5.
  • Това са основните опции за залози в играта Lucky Six. Клиентите на родния букмейкър Efbet могат да се борят за много добри печалби, стига да имат късмет в лотарийната игра. Разбира се, можете да си изградите стратегия, след като прегледате статистиките на предишните изтеглени числа в системата. Така ще се ориентирате кои са най-късметлийските 6 числа от всички възможни.

 

Какво е нашето мнение за Късметлийските шест?

Късметлийските шест е една чудесна лото игра, с която може да се забавлявате в уебсайта на Efbet. Разбира се, не трябва да се прекалява и с нея, защото все пак става дума за хазарт. Ние приветстваме решението на букмейкъра да разнообрази възможностите за играчите като включи Lucky 6 сред своите основни раздели в онлайн платформата за залагания.

Lucky 6 – игра от Efbet
Рейтинг 0.0 от мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *