Петър Борисов

Лудогорец ще търси начин да вкарва във вратата на Жалгирис

Видяно 4 пъти
Шампионска Лига

Шампионска Лига
Във вторник от 21:00 на „Лудогорец Арена“ в Разград предстои реваншът между Лудогорец и Жалгирис.

Ситуацията за Лудогорец

Лудогорец се нуждае от голове за да отстрани съперника си. Първият мач в Литва започна добре за разградчани и те се оттеглиха с гол преднина на почивката. През второто полувреме обаче не стояха особено добре на терена и допуснаха два гола и обрат в мача. Така сеги ги грози ново „Милсами“. Помним как преди 2 години отпаднаха по подобен начин от молдовците. Същевремнно изпълнителният директор Англе Петричев обяви, че „в клуба са взели всички мерки след загубата“, каквото и да означава това. Той и неговият екип изразиха увереност преди реванша и вярват, че Лудогорец е по-класния отбор, който ще продължи напред.

Ситуацията в Жалгирис

Коравият тим на Жалгирис се представи повече от добре и може би над очакванията в първата среща. Те не се отказаха след като допуснаха попадение, което доведе до обрат на нещата в тяхна полза и заслужена победа. Треньорът на литовците заяви, че очаква натиск на Лудогорец от първата минута и неговият отбор трябва да стои здраво стъпил на земята. Гостите показаха, че не са слаб отбор и подценяването им може да доведе до лоши последствия за съперниците им.

Лудогорец излиза за задължителен успех. Отпадане на този ранен етап би се приело за пълен провал за домакините. Дори се заговори за евентуална смяна на Георги Дерменджиев при неуспех в сряда. Жалгирис обаче показа на какво е способен в първия мач. Гостите няма какво да губят, но едва ли ще тръгнат да атакуват. Това ще прави Лудогорец, който трябва доста да внимава. Нищо чудно да се получи изненада и на реванша и очакваме труден мач за домакините. Домакинският успех е оценен ниско и ние ще опитам друга опция, а тя е Жалгирис да не загуби с повече от един гол.

Прогноза: Жалгирис +1.5 топка

Коефициент: 2.10Коефициент: 2.20Коефициент: 2.10
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай