България трябва поне да завърши с победа над Люксембург

road to world cup
Последният мач от тези квалификации за България е гостуване на Люксембург. То е във вторник от 21:45.

Тимът на Люксембург

Люксембург очаквано е последен в групата. Те обаче не се представиха чак толкова лошо и събраха 5 точки в актива си. Успяха и да запишат една победа. Тя бе при последното им домакинство, в което се наложиха с 1:0 над Беларус. Най-голямото постижение обаче безспорно е нулевото равенство, което извъртяха във Франция. Тези положителни факти бързо избледняха на фона на разгромната загуба с 8:0 от Швеция преди броени дни. Въпреки това домакините показаха лек напредък и вече не са чак такова футболно джудже, каквото доскоро бяха.

В България

България отново не успя да се вреди сред големите отбори. Съставът на Петър Хубчев ще завърши очаквано четвърти в групата, въпреки някои добри победи през кампанията. В събота бяха попарени и последните надежди на българите след 0:1 от Франция. Като гост положението за България не е никак цветущо и все още нямат дори спечелена точка навън в тази група. Сега трябва поне да завършат с победа за да не разочароват отново българската общественост. Първият мач на „Васил Левски“ с Люксембург не бе никак лек за „лъвовете“ и те се измъчиха доста за да стигнат до успех в края с 4:3. Селекционерът Петър Хубчев няма да може да разчита на Георги Костадинов и Божидар Чорбаджийски. В тима обаче се завръщат Ивелин Попов и Ивайло Чочев.

Люксембург показа напредък в някои мачове, но тежката загуба преди дни срина положителните впечатления. За България всичко приключи, но трябва да се опитат поне да спечелят този мач за един не толкова лош завършек. В исторически план България има 13 победи от 13 мача с Люксембург. Въпреки че като гост не се представят добре, то това е един от мачовете, които могат да спечелят навън.

Прогноза: 2 топка

Коефициент: 1.57Коефициент: 1.60Коефициент: 1.62
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *