Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Бетис е новото предизвикателство за Мануел Пелегрини

Видяно 41 пъти
Мануел Пелегрини започва начело на Бетис

Чилийският наставник Мануел Пелегрини официално бе назначен начело на Бетис. „Зелено-белите“ освободиха наскоро своя мениджър Руби заради незадоволителни резултати. Към момента отборът е на 13-то място в Примера Дивисион.

Пелегрини има богата треньорска визитка, особено в Испания. Той се прочу първо като наставник на Виляреал в периода 2004-2009г. Тогава извежда тима до второ и трето място в първенството и стига ¼ финал в Шампионската Лига. Това привлича вниманието на Реал Мадрид, който го назначава, но там нещата не се развиха по най-добрия начин за наставника и изкара само един сезон. Следва период в Малага от 2010 до 2013-та година. Тук ще се запомни отново с историческо класиране на отбора за ¼ финал в Шампионската Лига. Чилиецът води и Манчестър Сити между 2013 и 2016-та година. В Сити печели титлата на Англия и за пръв път в историята на отбора го класира за ½ финалите в Шампионската Лига. Между 2016 и 2018 е треньор в китайския Хебей, след което се завръща във Висшата Лига като наставник на Уест Хем. През декември 2019г. обаче е освободен и така сега започва нова авантюра в Испания с Бетис.

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай