Петър Борисов

Ботев запази шансове за реванша с Маритимо

Видяно 6 пъти
Лига Европа

Лига Европа
Реваншът между Маритимо и Ботев е този четвъртък в 21:00. Първият мач в България завърши без голове.

Отборът на Маритимо

Португалският Маритимо се показа като солиден отбор, който не допусна попадение в първата среща. Именно коравата отбрана е едно от силните оръжия на португалците. Треньорът Даниел Рамош заяви, че трябва да подобрят някои аспекти в играта за реванша за да могат да елиминират Ботев. Той е доволен от първият мач, въпреки че очаквал победа. Обяви и целта пред клуба, а тя е влизане в груповата фаза на турнира.

Ботев Пловдив

Ботев продължава да мечтае след нулевото реми в Бургас. Наставникът Николай Киров заяви, че е важно, че не са допуснали гол в първата среща и така на реванша всичко започва отначало. През уикенда Ботев допусна тежка загуба с 2:6 от ЦСКА-София. Тогава имаше ротации в състава, тъй като е очаквано да се мисли повече за Лига Европа. В неделя обаче травма получи Фернандо Виана, който до последно ще е под въпрос за реванша. Тодор Неделев получи спазъм в първата среща и бе съхранен през уикенда за да може да е на линия за Маритимо. За Омар Косоко пък това по всяка вероятност ще е последния мач за клуба, тъй като има добра оферта от ОАЕ и ще заминава натам.

Коравият отбор на Маритимо стоеше доста добре отзад в първата среща и на Ботев ще му е трудно да отбележи гол. Домакините са считани за фаворит, но в атака има какво да се желае и от тях. Ако Маритимо победи, то това очакваме да е минимално и според нас ще се получи точно така.

Прогноза: 1, под 2.5 гола топка

Коефициент: 1.44Коефициент: 1.38Коефициент: 1.40
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай