Петър Борисов

Марсилия има още малко работа преди да стигне до групите

Видяно 6 пъти
Лига Европа

Лига Европа
В четвъртък от 21:45 Марсилия ще трябва да досвърши своята работа срещу Домжале след 1:1 в първата среща в Словения.

Олимпик Марсилия

Фаворитът Марсилия не успя да спечели първата среща и ще трябва да се напънат малко и в реванша, ако искат да стигнат до групите. Преди броени дни не успяха да победят Анже тук в мач от Лига и завършиха 1:1. Отборът на домакините обаче няма загуба от началото на сезона. През уикенда им предстои и труден мач с Монако в първенството. В преидшният кръг се справиха с Остенде и ги победиха тук. Сега за по-сигурно също се нуждаят от победа и не бива подценяват ситуацията и двубоя.

За Домжале

Домжале поднесе една от изненадитие в миналия етап и отсраниха германския Фрайбург с общ резултат 2:1. Загубиха в Германия с 0:1, но вкъщи постигнаха успех с 2:0 и така стигнаха до мач за влизане в групите сега. Гостите започнаха още от първи кръг надпреварата. Там преодоляха естонския Флора, а след това се справиха и с исландския Валур. В неделя завършиха наравно в мачът си от словенското първенство срещу Алуминий, но е ясно, че всички мислят за предстоящия реванш с Марсилия.

Марсилия не трябва да подценява съперника, тъй като вече видяхме, че той не е толкова слаб, колкото изглежда. Домакините би трябвало по принцип да са над своя опонент, който обаче ще търси начин да ги изненада. Според нас товя няма да стане и очакваме този път французите да постигнат победа.

Прогноза: 1, над 2.5 гола топка

Коефициент: 1.22Коефициент: 1.25Коефициент: 1.20
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай