Петър Борисов

Марсилия най-добре да спечели срещу Залцбург

Видяно 2 пъти
Лига Европа

Лига Европа
Положението в Група I също е напечено. Една от срещите там е Марсилия – Залцбург, а тя започва в четвъртък от 22:05.

Положението за Марсилия

Марсилия се намира на второто място в групата със 7 точки и изостава на 4 от първото. Зад тях на две точки е Коняспор и на 3 Гимараеш. Французите имат два спечелени мача до момента, а и двата бяха на свой терен. Тук победиха вече Гимараеш и Коняспор. Като гост обаче допуснаха загуби с по 1:0 от Залцбург и Гимараеш. Явно вкъщи се представят по-силно. Сега дори равенство може да класира Марсилия напред. То обаче може да не се окаже достатъчно, ако Гимараеш победи Коняспор в другия мач от групата. Иначе Марсилия е без загуба в последните си 6 мача във всички турнири и именно от Гимараеш бе последното им поражение. Залагащите могат да се възползват и от различните оферти на Бетфеър, където има нетрадиционни възможности за участие в залозите.

Положението за Залцбург

Залцбург вече си осигури първото място в групата и класирането напред. Събраха 11 точки от 5 мача и са недостижими на върха. Все още нямат загуба в груповата фаза и са допуснали само един гол до момента. Този последен мач сега се явява протоколен за гостите. Те се намират в доста добра форма като цяло. Имат само една загуба от началото на сезона във всички състезания, а тя бе още през месец август от Щурм Грац. Така вече общо 19 поредни мача Залцбург не е допускал загуба.

Марсилия е най-добре да спечели този мач за по-сигурно. Залцбург на практика не играе за нищо и могат да си позволят отпускане и дори ротации. Домакините трябва да продължат напред в турнира, а и се представят по-силно на свой терен. Така че очакваме може би минимален успех за Марсилия.

Прогноза: 1, под 2.5 гола топка

Коефициент: 1.57Коефициент: 1.61Коефициент: 1.61
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Петър Борисов

Експерт Петър Борисов

Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Публикувано на 06 декември 2017
Публикувай мнение

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!