Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Атанас Танев

Безплатен залог до 200 лв. с „Мега Дерби“ промоцията на Palms Bet

Видяно 31 пъти
мега дерби бонус от palms bet

В портфолиото от бонус предложения на Palms Bet може да бъде намерена и офертата “Мега Дерби”, която е свързана с топ срещите във футбола. Всяка седмица букмейкърът избира един мач, за който предоставя бонус под формата на безплатен залог. Той достига до 200 лв., а в следващите редове ще ви разкажем как можете да се класирате за него.

Вижте актуалното „Мега Дерби“


Как се взема безплатният залог?

Офертата “Мега Дерби” на Палмс бет се предоставя всяка седмица в сайта на букмейкъра. Операторът избира една топ среща от света на футбола и за нея предлага бонус. От потребителите на бранда се изисква да направят единичен залог преди началото на посочения мач и след неговия край имат шанс да се поздравят с допълнителен бонус.

В условията на промоцията ясно се казва, че само определени клиенти могат да вземат участие в бонуса. Това са тези, които са получили промоционален имейл или съобщение за офертата в акаунта си. Такова ще бъде налично за почти всички регулярни клиенти на бранда, освен ако не са изключени по някакъв начин от бонусите на компанията. В самата оферта за седмицата са указани нейните точни правила, изисквания и размер на евентуалния бонус, който може да бъде получен.

Когато видите промо срещата, трябва да направите единичен залог на нея преди началото ѝ. След това е нужно да оставите залога си да бъде уреден като печеливш или губещ, без да ползвате Cash Out за предварително затваряне. Ако го направите, няма да получите бонус. Без значение дали залогът ви е печеливш или губещ, вие ще получите бонуса под формата на безплатен залог, който ви се полага спрямо офертата и сумата, която сте заложили.

Безплатният залог ще може да използвате в сайта на Palms Bet, като при евентуален успех с него печалбата няма нужда от разиграване. Тя ще бъде свободна за изтегляне или залог без ограничения. Имайте предвид обаче, че сумата на безплатния залог няма да бъде включена в изплащането, а там ще бъде само чистата печалба.


Допълнителни правила

Има и някои допълнителни условия за офертата, които трябва да ви споменем. Както всеки един Palms Bet бонус, тук също има изисквания, които трябва да спазите. Вече ви посочихме някои от тях, но нека отбележим и останалите:

  • в седмичната оферта за избрания мач ще бъдат посочени точните размери на бонуса – в проценти и максимална сума;
  • офертата може да се различава всяка седмица, както и нейните правила;
  • сред изискванията за класиране на залога ви вероятно ще има условие за минимален коефициент, което трябва да спазите;
  • залози, направени на коефициент под посочения за офертата, няма да бъдат класиращи се;
  • безплатният залог се добавя по сметките на класиралите се играчи до 2 часа след края на избраната топ среща за седмицата;
  • не се изисква специален промо код за участие в този бонус;

Мнението ни за бонуса

Тази оферта на Palms Bet определено е една от най-добрите на бранда. Подобен вид промоция често може да бъде срещната и при други онлайн букмейкъри, но не в постоянен вид, а например веднъж месечно. Тук тя е на разположение всяка седмица, а освен това има още едно голямо предимство. При повечето подобни оферти само губещите залози получават безплатен залог, а в офертата на Палмс Бет влизат както губещи, така и печеливши залози. Важното е те да се вписват в рамките на условията за класиращи се залози.

Атанас Танев
Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.
Коментирай