Въведение

Стартът на букмейкърската къща е през 2012 година, когато на спортния онлайн пазар се появява MELbet. С бързи темпове компанията се превръща във фаворит за много залагащи. Високите коефициенти, сигурността, навременните плащания, разнообразието от събития и видове спортове за залози са само малка част от характеристиките на букмейкъра. Друго огромно предимство е многоезичната платформа, която привлича играчи от цял свят.

Наред с множеството възможности, идват и многобройните раздели, които могат да бъдат открити в сайта. Всеки един от тях е ъщо така да превъртите сумпрецизно разработен и поддържан. В следващите редове ще разгледаме подробно всяка една секция и ще обърнем внимание на бонусите, които можете да спечелите, ако решите да залагате.


Сайтът не може да се зареди, има ли алтернативен линк към MELbet?
В случай, че не можете да достъпите до платформата на букмейкъра, използвайте следните работещи линкове:

 • melbet.org
 • melbet.com
 • melbetlfy.host


Регистрация

регистрация в MELbet
Регистрационен формуляр в сайта на букмейкъра MELbet

Няма да ви бъде трудно да се ориентирате и достъпите формуляра за регистрация. Той е разположен в най-горната част на сайта. Последвайте ни в следващите няколко стъпки и на финала ще бъдете със създаден акаунт в MELbet.

Подробни стъпки за регистрация:

 1. Влезте в официалния сайт на букмейкъра.
 2. Най-отгоре ще видите бутон с надпис ‘Регистрация‘. Избирайки го, пред вас ще се отвори регистрационна форма.
 3. Първото, което ще трябва да решите е какъв тип да бъде. Можете да избирате измежду регистрация с „един-клик“, „чрез телефонен номер“, „чрез имейл адрес“ или „чрез социалната мрежа“. В следващите няколко реда ще разгледаме всяка една от тях подробно, за да нямате каквито и да било притеснения.
  • Един-клик
  • Ако решите да изберете този вариант ще трябва да посочите от падащите менюта страната, от която се регистрирате и в която пребивавате, валутата, с която ще правите своите залози (бъдете внимателни, защото не може да се промени), както и бонусът, който ви е гарантиран след направата на акаунт. Ако имате промо код, можете да въвете такъв в специално за това поле. Накрая трябва да дадете отмекта за това, че с попълването на тези полета се съгласявате с правилата и условията на сайта и потвърждавате, че това е вашият първи профил.

  • Чрез телефонен номер
  • От вас се изисква да въведете телефонния си номер, на който ще получите вашата лична парола за вход. Освен това, от падащото меню, ще трябва да изберете типа валута, с която ще извършвате залози, като имате предвид, че веднъж избрана, тя не може да бъде променяна. След като сте готови и с това, остава да изберете бонус, който ще получите, след като се регистрирате. В случай, че разполагате с промо код, можете да го въведете в полето, предназначено за него. Накрая задължително поставете отмекта, че това е вашият първи профил в сайта и че сте съгласни с правилата и условията на букмейкърската компания, за да може регистрацията ви да бъде успешно завършена.

  • Чрез e-mail
  • Първото, което ще бъдете подканени, е да изберете своята страна на пребиваване от падащото меню. Правейки го, ще преминете към втората стъпка, в която ще се изиска от вас да въведете своето име, фамилия и предпочитана от вас валута за извършване на залози (бъдете внимателни, защото по-късно няма да имате възможност да правите каквито и да било промени). В следващата предпоследна стъпка ще трябва да въведете парола, да я повторите, да въведете имейл адреса си, телефон за връзка, както и да изберете гарантиран бонус, който ще получите след края на вашата регистрация.

  • Чрез социална мрежа
  • Ако не искате да губите време във въвеждане на данни, но пък разполагате с профил в Google, Facebook или някоя от другите две социални мрежи, то избирайки иконката на желаната от вас мрежа, вие автоматично ще получите своето потребителско име и парола за достъп в платформата. Така всеки път, когато пожелаете да се впишете и да извършвате залози, само с две кликвания от профила ви в социалната мрежа или чрез получените потребителско име и парола, това ще бъде възможно.

ВНИМАНИЕ:
Без значение от избрания тип на регистрация, вие трябва да имате навършени 18 години, за да можете да създадете акаунт и да извършвате залози в платформата на сайта!

Регистрация в MELbet


Преглед на сайта

преглед на сайта MELbet
Изглед от началната страница на MELbet

Както и сами ще можете да се убедите, букмейкърът се е погрижил за доброто оформление и макар и да разполага с множество страници и секции, вие в никакъв случай няма да се почувствате объркани, защото всичко е прецизно подредено.

Заповаме с най-горната част на платформата, в която ще откриете най-вляво разположено логото, а до него иконки, които представляват бързи връзки към страниците за мобилна версия на сайта, разплащателни методи и регистрация. Под тях пък е позиционирано основното меню, което предлага следните раздели:

 • BIG GAME
 • Спорт
 • Залози на живо
 • Cybersport
 • Fast games
 • Бонуси
 • Хазарт
 • Резултати

В header частта ще откриете още бутоните за „Вход“ и „Регистрация„. Отдясно на тях са разположени иконките за двете най-големи социални мрежи – първата е VK, която е особено популярна в Русия, а втората е за страницата на MELbet във фейсбук. Ще видите още падащ списък с видовете коефициенти, които ще разгледаме по-подробно малко по-нататък в този преглед. Знамето подсказва коя е страната и съответно езиковата версия на сайта, но вие можете да изберете желаната от вас и да я промените по всяко време. Най-отдясно има и иконка с информация, която ви препраща към страница с общите правила на сайта.

В основната и централна част на сайта имате разположени 2 сайдбара отляво и дясно. В левия сайдбар можете да видите следните секции: „Любими“, „На живо“ и „Предстоящи събития“, а в този отдясно – „Фиш“ и „Моите залози“.

Във footer частта имате бързи връзки към едни от най-важните раздели и страници. Те са разделени в 4 основни категории, а именно „Спортни залози“, „Игри“, „Информация“ и „Полезни линкове“. Най-отдясно ще видите и онлайн чатът за връзка със съпорта.


Спортна секция

спортни залози в MELbet
Преглед от спортната секция в сайта на букмейкъра

Преминаваме към може би един от най-важните раздели във всеки сайт за онлайн залагания, а именно спортната секция. Тук ще можете да разгледате всички видове спортни залози, които са налични в платформата на букмейкъра. Без каквото и да било съмнение, играчите има защо да са заинтригувани, тъй като от Мелбет предоставят огромен избор от събития за игра. Спортовете от които можете да избирате са:

 • Футбол
 • Тенис
 • Баскетбол
 • Хокей на лед
 • Волейбол
 • Тенис на маса
 • Хандбал
 • Бадминтон
 • Бейзбол
 • Снукър
 • Конни надбягвания
 • Футзал
 • Водно поло
 • Плажен волейбол
 • Плажен футбол
 • Билярд
 • Хокей на трева
 • Голф
 • Надбягвания с хрътки
 • Лотария
 • Бой на петли

По наше мнение тук букмейкърът се е справил наистина безупречно. Едва ли има любител на спортните залози, който да не отчете старанието на Мелбет да припокрият толкова важни видове спорт в своята секция. Още по-хубавото е, че всеки един тип спорт има достатъчно на брой пазари за залагания, от които да изберете. Определено букмейкърската къща заслужава пълни адмирации за отличното си представяне.

И ако си мислите, че приятните изненади спират само до тук, то за ваша радост ще ви кажем, че грешите. Като нов потребител на сайта, имате възможността да получите спортна оферта за добре дошли, която представлява 100% бонус за първи депозит. Нека я разгледаме по-подробно, за да разберете как можете да я получите.

Бонус за добре дошли – 100% бонус за първи депозит до 80 USD

бонус за първи депозит в MELbet

Игрите са наистина важни, ала не може да се отрече, че бонусите винаги са се приемали добре от страна на залагащите. Ето защо от Melbet са решили да уважат своите играчи с 100% бонус за първи депозит до 80 USD. Ако заредите своята сметка с 80 USD, то вие ще получите още 80 USD. Нека обаче не забравяме, че има правила и условия, които трябва да вземете предвид, а именно:

 1. Имате право да получите САМО ЕДИН бонус. Минималният депозит за активирането му е 1 USD;
 2. Бонусът се начислява автоматично след първото захранване на вашата сметка. Разбира се, трябва да сте попълнили абсолютно всички полета за личните ви данни във вашия профил;
 3. Трябва също така да превъртите сумата на бонуса 5 пъти със залози от тип акумулатор. Изискването за всеки акумулатор е, че трябва да съдържа не по-малко от три на брой събития. Също така имайте предвид, че поне три от събитията в акумулатора задължително трябва да са с коефициент, който е не по-малък от 1.40;
 4. Сумата, която трябва да превъртите, за да изпълните условията на този начален спортен бонус, се зачита единствено след като се изчислят всички направени на тази сума залози;
 5. Докато не сте изпълнили условията на промоцията, тегленето на финансови средства няма как да се осъществи (изключение правят условията, които са изрично посочени в забележката*);
Забележка *
В процеса на изпълнение на условията на промоцията можете да изтеглите сума от 0 до общата стойност на направените депозити, но само в случай, че в сметката ви остава не по-малко от 2 пъти сумата на бонуса (имайте предвид, че изтегляне на печелившата сума и сумата на бонуса не са позволени).

В случай, че остатъкът в сметката ви е по-малък от сумата на бонуса и също така ако има поне един неуреден залог, тегленето на средства няма как да бъде осъществено.

Можете да използвате бонуса на Мелбет в рамките на 30 дни след направената от вас регистрацията. След изтичането на този срок, офертата и всички бонусни печалби биват анулирани.

Бъдете съвестни и не се опитвайте да мамите, защото ако букмейкърът открие нередност и опит за измама от ваша страна, има абсолютното право да ИЗТРИЕ профила ви да БЛОКИРА остатъка по вашата потребителска сметка.

Вземете своя бонус


Сравни MELbet
Наличен за Вашата страна?
Стартов бонус
$80
Минимум Депозит
$1
Врътки
x5
Процент
100%
Минимум залог
€0.2
Лайф стрийм
Кешаут
Апликации
Рейтинг
7.3
Детайлно сравнение на букмейкъри


Коефициенти

Друго голямо предимство, с което букмейкърът изпъква пред останалите на пазара, са коефициентите, които предлага. Мелбет може да се похвали с доста високи ставки на спортните събития, за които предлага залози, но това не е всичко. След направено проучване и сравнение на различни потребителски мнения относно коефициентите, които от букмейкърската къща предлагат на аудиторията си, съвсем спокойно бихме могли да заключим, че потребителите на платформата са изключително доволни от коефициентите и именно те са сред главните причини да създадат свой собствен акаунт в сайта на MELbet.


Залози на живо

залози на живо в MELbet
Преглед на секцията „Залози на живо“

След спортната секция, друга много сериозна и важна за играчите е секцията със залози на живо. И тук, Мелбет не отстъпват от челната си позиция и блестящо представяне. Всъщност не можем да не споменем, че главният раздел „Live залози“ разполага с две подкатегории, а именно – „На живо“ и „Multi Live“.

Разполагате с разнообразие от спортове, за които можете да направите своя залог. Компанията предлага следните видове залози:

 • верига;
 • система;
 • единичен;
 • акумулатор;

Освен това MELbet предлага актуализации на коефициентите в реално време в секцията за залагания на живо. По този начин осигурява на потребителите информация както за събитията, така и за промените в играта и резултатите. Функцията за залагане с едно натискане пък позволява на спортните фенове да правят залози в подходящия момент. За различните спортове има интерактивна платформа, която показва напредъка на играта.

В страницата „Multi live“ всеки потребител може да създаде своя лична страница, имайки възможност да добави до четири онлайн събития и да заложи на тях в едно и също време.


Бонуси в MELbet

Бихме могли да кажем, че не липсват интересни предложения. От Мелбет са се погрижили и в това отношение, а в следващите редове ще разгледаме всеки един от предлаганите от тях бонуси, за да се информирате и прецените кои от тях заслужават вниманието ви.

Превърти $10 – получи $30 за freebet

бонус за добре дошли в MELbet

За да се възползвате от тази оферта на букмейкъра е добре да знаете, че като играч на платформата, вие ще получите $30 под формата на безплатни завъртания (известни още като freebet). Имайте предвид това, че $20 са за залози на сайта, а останалите $10 за залози чрез мобилното приложение. След като вече знаете това е добре да запомните също, че условието за начисляване на безплатното завъртане е депозит, който да бъде в размер поне $/€10, а също така и залагане на цялата сума на депозита на събитие, което е с коефициент, който е не по-малък от 1.5!

Ако желаете да участвате за тази оферта на букмейкъра, трябва да знаете, че не можете да го използвате заедно с други бонуси или специални предложения на Мелбет.

Други важни правила, за усвояване на бонуса:

 • Ако направите своя първи депозит, използвайки услугите на Skrill и Neteller, вие няма да получите безплатен залог.
 • Можете да се възползвате от тази промоция единствено и само ако сте нов играч в сайта.

Вземете $30 бонус


100% cashback

cashback бонус в MELbet

Интересно предложение е и бонус „100% cash back на акумулатор“, при който за да участвате в промоцията, трябва да поставите акумулатори със 7 или повече залога, а включените залози за спортни събития трябва да бъдат с коефициент от 1.7 или по-голям от него.

Правила и условия на промоцията:

 • Ако един от залозите в акумулатора ви загуби, залогът ви ще бъде възстановен.
 • Ако всичките ви прогнози са верни, вашият залог се счита за печеливш.
 • Вашият залог не се възстановява, ако един от залозите бъде възстановен или анулиран.


Програма за лоялност

програма за лоялност в MELbet

Залагайки, печелите бонуси, които можете да обмените да пари. Това е накратко същността на програмата за лоялност, която е активна за всички потребители на сайта. За да се регистрирате в нея са нужни няколко неща, а именно:

 • Стъпка първа: Отидете в ‘Личен профил’;
 • Стъпка втора: Изберете ‘Лични данни’;
 • Стъпка трета: Натиснете бутон ‘Присъединете се към клуба’ и последвайте останалите инструкции на сайта.

СМС-потвърждение на телефонния номер, който сте посочиби, е задължително.

Имайте предвид това, че размерът на начисляването на бонус точките зависи от размера на залога и броя на събитията, които съставляват залога. Той се изчислява по следната формула: сумата на залога х броя на резултатите / 3 = бонус точки

 • Мимимумът на залога за начисляване на точки е 50 руб/1 USD/1 Euro;
 • В програмата се вземат предвид абсолютно всички залози от тип: „акумулатор“, „единичен“, „система“, включително и „залози на живо“;
 • Не се вземат предвид залози, които са уредени с коефициент 1;
 • Бонус точките, които имате, се присъждат единствено след изчисляване на залозите;


Бонус „Можеш по-дълго!“

бонус оферта 'Можеш по-дълго'

Ако искате да правите дълги серии с печеливши залози и да спечелвате от това, то бонус офертата „Можеш по-дълго“ е идеалната за тази цел. Ако сте един от играчите, които издържат по-дълго време и умеят да правят печеливши залагания, то ще получите безплатни промокодове от MELbet на стойност €4-€50. Вижте повече за правилата и условията за начисляване на бонуса:

 • Стартирането на състезанието може да бъде по всяко време. В ситуация, при която има прекъсване, можете да започнете отново. Състезанието е с продължителност от 42 дни.
 • Вашата задача е да създавате кумулатор залог ежедневно в часовия интервал от 00:00 до 23:59 Московско време. Акумулаторът трябва да съдържа поне едно събитие, което да бъде с коефициент, който е не по-малък от 1,8. Той трябва да съдържа 3 или повече събития със стойност най-малко €2 (или еквивалент в друга валута).
 • За тази оферта се зачита един Акумулатор на деня с най-голямата сума по залога.
 • Залозите, които не се зачитат и не участват в офертата са залози с бонус средства и такива, направени с парични средства в наземни пунктове.
 • В бонуса участват залози, които са направени на „Спорт“ и „На живо“.

 • За всеки 7, 14, 21, 28, 35 и 42 дни на участие в промоцията участниците получават безплатни залози под формата на промокодове. Не пропускайте да регистрирате телефонния си номер във вашия профил в MelBet.
 • Ако забравите или поради някаква друга причина просто пропуснете един ден, състезанието бива прекъснато, но разбира се можете да стартирате отново по всяко време.
 • Безплатни залози се начисляват в рамките на 24 часа след завършването на определен кръг.
 • Трябва да използвате промокода в рамките на 7 дни след получаването му.


Акумулатор на деня

бонус Акумулатор от MELbet

Последният бонус, който ще разгледаме е „Акумулатор на деня“. Специфичното при него е това, че всеки ден на избора и вниманието ви се предлагат няколко вида акумулатори, включение от най-ярките спортивни събития на деня, а също и Live-акумулатори. Коефициентите са изключително добри и ако направите залог на един от тях можете да очаквате печалба. Имайте предвид, че ако избраният „Акумулатор на деня“, за който сте заложили, спечели – букмейкърът ще увеличи коефициента на акумулатора с още 10%. Този тип залози могат да бъдат направени единствено за лични средства. Събитията в „Акумулатора на деня“ не могат да бъдат анулирани и добавени.


Други бонуси

Бонус календар за електронни спортове

бонус календар в MELbet
Изглед от „Бонус календар за електронни спортове“

От Мелбет са изключително щедри като освен основните бонуси, отправят още една възможност към своите играчи. Става въпрос за „Бонус календар за електронни спортове“, при който разполагате с още горещи предложения. Всички тях можете да ги откриете като достъпите от главното меню категория „Бонуси“, а след това изберете подкатегория „Бонус календар за еСпортове“. Когато направите това, пред вас ще се зареди едноседмичен календар с дати. Избирайки желаният от вас ден, ще можете да видите и каква е актуалната оферта, наличните пазари към нея, каква е продължителността, какви са условията за победа, както и кратко описание, служещо за въведение в конкретния бонус. Общото за всички тях е, че ако ви допаднат, можете веднага да участвате, като натиснете бутон „Направете залог“, наличен към всяка от офертите.


Казино на живо

MELbet казино на живо
Казино на живо в сайта на Мелбет

Друг важен за играчите раздел е този с „Казино на живо“. До него можете да достигнете, като от главното меню посочите категория „Хазарт“, след което изберете подкатегория „Live Casino“. Точно тук е мястото, в което ще намерите различни видове слотове, слотове на живо, игра на Рулетка и още няколко вида популярни казино игри. За тях са се погрижили едни от най-добрите провайдъри, като Ezugi, Pragmatic play, Evolution Gaming и други. Ето и какви игри можете да откриете в живото казино на букмейкъра:

 • Бакара
 • Рулетка
 • Блекджек
 • Топ карта
 • Казино Холдем
 • Карибски покер
 • Покер с три карти
 • Колело на късмета
 • Ултимейт Тексас Холдем

За да достъпите до игрите и да извършвате успешно своите залози първото, за което трябва да се погрижите е да си направите акаунт в сайта. След като това вече е факт, можете да заредите, която и да е от тях. Разбира се, масата трябва да е свободна, за да можете да влезете и да изиграете своята игра. Ако това е така, пред вас ще се зареди видео в реално време, с професионално крупие, което ще ви разказва за всичко случващо се, за да знаете какво следва. От Мелбет са се погрижили за това обстановката, в която ще се пренесете, да бъде изпипана до най-малкия детайл, така че да се почувствате все едно се намирате в реално казино. Добрата новина е, че няма да е необходимо да на пускате комфорта на дома си. Обикновено езикът, който крупиетата използват за да комуникират с вас е английски, но не е изключено да попаднете в игри, при които крупието разговаря на руски. В по-голяма част от игрите разполагате и с чат на живо, така че можете да изразите своите мнения и коментари и там. Те ще бъдат видими за всички за останали играчи, които се намират в стаята към този момент.

Посетете казиното на MELbet


Слотове

раздел със слотове в MELbet
Раздел „Слотове“ в Мелбет

Стигаме и до раздела със слотове, който може да се достъпи през основното меню. За целта отидете на категория „Хазарт“ и изберете първата подкатегория, която е именно „Слотове“. Тук разполагате с повече от 500 предложения. Гарантирано ще намерите вашата игра, защото ви очакват много приказни герои, богатствата на фараона от Древен Египет, разнообразие от възможности с четворка фантастични дракони, потапяне в историята на Древен Рим.

Разработчици

За всички тези игри, които можете да намерите в раздела със слот предложения, от MELbet са избрали едни от най-добрите провайдъри на казино игри. Сред тях са:

 • XROOM
 • GAMEX
 • BOOMING GAMES
 • GAMEVY
 • MICROGAMING
 • RED RAKE
 • WAZDAN
 • EVOPLAY
 • IRON DOG STUDIO
 • PRAGMATIC PLAY
 • NEXTGEN GAMING
 • NOLIMIT CITY
 • NETENT
 • PLAYSON
 • BET DIGITAL
 • APOLLO GAMES
 • BETSOFT
 • ELK
 • ENDORPHINA
 • ENDORPHINA
 • CONCEPT GAMING
 • 1X2GAMING
 • QUICKSPIN
 • MR SLOTTY
 • RED TIGER
 • BELATRA
 • GANAPATI
 • BETSOFT
 • BIG TIME GAMING
 • BOOONGO
 • CQ9GAMING
 • SPINOMENAL
 • SPADE GAMING
 • SPIGO
 • BETSENSE
 • FUGASO
 • BGAMING
 • FELIX
 • RIVAL
 • THUNDERKICK
 • PLAY’NGO
 • BETIXON
 • GAMEPLAY
 • NOBLE
 • OMI GAMING
 • RIVAL
 • SAGAMING
 • LIGHTNING BOX
 • AMATIC
 • PLATIPUS
 • INBET
 • MULTISLOT
 • XPLAY
 • SIDE CITY
 • TOPTREND
 • GII365
 • SPINMATIC
 • ORYX
 • PLAY PEARLS
 • KA GAMING

Отляво има разположен сайдбар, в който можете да търсите желаните от вас игри по определен критерий. Сред тях са: „Любими“, „Нови слотове“, „Популярни слотове“, „Live slots“, „Джакпот игри“, „3D слотове“, „Настолни“, „Видове покер“ и „Други“.

Що се отнася до дизайн частта, от букмейкърската къща са се погрижили да оставят избора на вас и сами да посочите какъв да бъде фонът – тъмен или светъл.

Едни от най-популярните слот игри, които ви препоръчваме да опитате са:

 • SugarPop
 • Mr. Vegas
 • Vintage Vegas
 • Gold Rush
 • Five Times Wins
 • Good Girl, Bad Girl
 

Слотове на живо

live слотове в Мелбет
Изглед от секцията със слотове на живо в MELbet

И тук няма да останете разочаровани, особено от джакпот сумите, които очакват да бъдат спечелени. В самия раздел ви очаква крупие, което в реално време проследява всичко заедно с вас и останалите играчи. Разполагате и с чат на живо, служещ за лична комуникация с останалите потребители, които са активни в момента.

След като изберете дадена игра ще трябва да посочите линиите, с които ще играете, както и максималният залог. Ще можете да проследите какъв е вашият баланс, а също и сумата, която имате възможност да спечелите. Най-отдясно виждате и играчи, които са печеливши, заедно с печалбите, които са грабнали.


ТВ игри

ТВ игри в Мелбет
Изглед от раздела с телевизионни игри в сайта на MELbet

MELbet имат доста богата гама от предложения и това е вън от всякакво съмнение. Поредното доказателство е разделът с телевизионни игри. Не са чак толкова много букмейкърите, които ви предоставят и това. Изборът може и да не е толкова голям, колкото при останалите им секции, но за сметка на това качеството и на „Livebet“ и на „Betgames TV“ е достатъчно високо.

В „Livebet“ 4 предложения, а именно:

 • Wheel
 • Poker
 • War of elements
 • 7Bet

В покер стаята и тази на „War of elements“ ви очакват експертни крупиета, които през цялото време разговарят и обясняват на английски какво се случва, така че да можете да проследите всичко и да сте наясно. Можете да разглеждате какви са резултатите от последните игри, така че да придобиете представа при изграждането на стратегия. Освен това имате възможност да се информирате за това как се играе конкретната тв игра, а също и да се запознаете с крупиетата на Мелбет. Под наименованието на всяка игра имате и таймер, благодарение на който можете да проследите колко време остава до началото на следващата.

Що се отнася до „Betgames“, тук ще ви посрещнат още крупиета, които също са професионалисти и ви обясняват всичко. Те са изключително любезни, така че няма да останете разочаровани. Игрите, които ще намерите в тази секция са:

 • Щастливо 7
 • Щастливо 5
 • Зар
 • Колело
 • Залагане на покер
 • Бакара
 • Война

Всяка играе подробно обяснена на български, а разясненията можете да прочетете, като достъпите секция „Как се играе?“ и оттам да получите всички подробности относно играта, как да поставите залог, какви са опциите за залагане, как да разделите залог, какви са правилата на играта, лимитите, специалните случаи и още много други. Дори да сте начинаещ, благодарение на пълната информация няма как да остане нещо не разбрано. В случай, че имате въпроси, не се колебайте да се обърнете към съпорта или чата на живо.


Бинго раздел

секция Бинго в Мелбет
Раздел „Bingo“ в Melbet

Следва преглед на раздел „Бинго“, който можете да достъпите от главното меню, избирайки категория „Хазарт“. Към момента наличните предложения са само 4 на брой. Не можем да кажем, че са малко, но на фона на казино и слот игрите, тук разнообразието е по-ограничено. И все пак, ако проявявате интерес, можете да изпробвате:

 • Кено (Keno)
 • Бинго (Bingo)
 • Лудо Бинго (Crazy Bingo)
 • Морска битка (Battleship)

Всяка от игрите се разиграва на живо и за това подсказва червеният надпис LIVE. Натискайки върху бутона, който гласи „Започнете игра“, забавлението за вас стартира. Във всяка от тях имате видео с крупие, което говори на английски. Можете да закупите билети и да се включите към играта, като се надявате късметът да е на ваша страна и да спечелите някоя от фантастичните парични награди.

По наше мнение и препоръка, тази секция би могла да бъде разработена и обогатена с още интересни предложения за играчите, но самият факт, че разделът присъства с качествени игри, макар и малко на брой, не може да не ни накара да отбележим, че от Мелбет са положили старание и за своите Бинго предложения.


Тото

секция Тото на Melbet
Преглед от раздел „Тото“ в Мелбет

Достигаме и до раздел „Тото“. За него има хипервръзка както във footer частта, така и в основното меню, през категория „Хазарт“. В него можете да разгледате списъка с тиражи, който се обноява и можете да разчитате на актуалността на информацията, която ви предоставя. Имате различни събития, за които можете да направите залог. Така например: „Тото 15“, „Точен резултат“, „Футбол“, „Хокей на лед“ и „еСпортове FIFA“.

Отдясно е разположен фишът ви. В него има информация за избраните варианти, минималната и крайна сума. Можете да направите групов залог и също така имате възможност да опитате късмета си на сляпо, като извършите случаен залог. В него посочвате сумата на един фиш, както и броя фишове, с които искате да играете.


Допълнителни раздели

Раздел “Бързи игри”

бързи игри в Melbet
Раздел „Бързи игри“ в Мелбет

Ако предложенията в казино и слот игрите ви се струват недостатъчни, можете да изпробвате и „Fast Games“. Тук изборът ви е много голям, така че определено няма да скучаете. Сред предложенията в сайта са игри като:

 • 21
 • Гараж
 • Merry Christmas
 • Посейдон
 • Рулетка
 • Lucky Card
 • Руска рулетка
 • Ези или тура
 • Скреч лотария
 • Златото на дракона
 • Бакара
 • Индийски покер

Освен тях, отляво ще откриете сайдбар, в който можете да сортирате игрите по следните критерии:
„Популярни“, „Игри с карти“, „Лесни“, „Нови“, „Трудни“, „Настолни“, „Слотове“, „Високи коефициенти“, „На оцеляване“, „Път към победата“, „Зарове“, „Спортни“, „Състезания“, „Игри с момичета“, „Класически“, „Кратки“, „Лотарии“ и „Casino/Казино“.

За всяка игра има обяснение „Как се играе?“, така че дори и никога преди това да не сте изпробвали подобен род предложения, не трябва да се безпокоите. Инструкциите са изключително подробни и лесни за разбиране.

Към юли 2018, бързите игри, с които можете да печелите докато се забавлявате са 45 на брой, като предполагаме, че този списък ще се увеличава.


Киберспортове в MELbet

киберспортове в MELbet
Киберспортове в сайта на Мелбет

Ако си мислите, че сте видяли всичко, то от Melbet идват с още една изненада – кибер спортове! И тази, както и останалите секции, са преведени изцяло на български, за което можем да изкажем адмирации към букмейкърската къща.
И тук можете да гледате различни предавания на живо. Можете да избирате измежду:

 • еСпортове Ръгби
 • еСпортове Американски футбол
 • еСпортове Рали
 • еСпортове Голф
 • еСпортове Бейзбол
 • еСпортове Формула 1
 • еСпортове Лакрос
 • еСпортове Кеч
 • еСпортове Хокей на лед
 • еСпортове Баскетбол
 • еСпортове Тенис
 • еСпортове Хандбал
 • еСпортове Крикет
 • еСпортове Бойни изкуства

И това далеч не е всичко. Пълният списък от киберспортове, на които да залагате, можете да видите в основната категория „Cybersport“ от главното меню в сайта на Мелбет.


Проверка на фиш

проверка на фиш в Мелбет
Проверка на резултати от фиш

Стигаме и до секцията, в която можете да проверите дали вашият фиш е печеливш, или губещ. До тук можете да стигнете като отидете във footer частта на сайта, разположена най-отдолу и се насочите към „Полезните линкове“, които от Мелбет любезно предоставят. Няма нищо сложно, което по някакъв начин да ви затрудни. Единственото, което трябва да направите е да въведете номера на вашия фиш в специално отреденото за това поле, да потвърдите, че не сте робот и да натиснете синия бутон, гласящ Провери. Ако се чудите откъде можете да видите кой е номерът на вашия фиш, насочете се към „История на залози“ и проверете маркираната зона.


Секция с резултати

секция с резултати в Мелбет
Изглед от секцията с резултати в MELbet

Нея можете да я достъпите както през основното меню, така и от footer частта, в зависимост това къде точно на сайта се намирате. Когато отворите тази секция, пред вас ще се появят полета с „Резултати LIVE“, „Резултати“ и „Резултати MELzone“.

При резултатите на живо информацията се обновява на изключително кратки интервали от време, точно защото всичко е в реално време. Можете да видите всички резултати или да изберете измежду футбол, хокей на лед, баскетбол, тенис, волейбол и снукър.

В графа „Резултати“ имате нещо като мини календарна графа, където по ден можете да видите какви са били крайните резултати. Разбира се, от падащото меню можете да посочите и конкретна дата. Изборът на спортове тук е доста по-обширен. Ще откриете: „Футбол“, „Хокей на лед“, „Баскетбол“, „Тенис“, „Бейзбол“, „Волейбол“, „Ръгби“, „Хандбал“, „Бокс“, „Тенис на маса“, „Шах“, „Билярд“, „Американски футбол“, „Футзал“, „Хокей с топка“, „Бадминтон“, „Водно поло“, „Моторни спортове“, „Биатлон“, „ТВ-игри“, „Дартс“, „Алпийски ски“, „Ски скокове“, „Ски“, „Плажен футбол“, „Формула 1“, „Хокей на трева“ и още много други.

Последна, но не и по значение е графата „Резултати MELzone“. В нея избирате в календара датата, през която се е провела конкретната среща, която ви интересува и ще можете да проследите всички налични пазари с часа на мача, отбора и събитието.


Мобилна версия

мобилна версия на Мелбет Нямаме никакво право да дадем оценка, по-ниска от максималната, що се отнася до мобилната версия на Мелбет. Това е така, защото фактите са на лице. Без значение дали смартфона ви е с операционна система на Android, iOS или Windows Phone едно е сигурно – ще изпитате истинска наслада достъпвайки сайта на букмейкъра. Елементите се преоразмеряват спрямо резолюцията на вашето устройство. Всички секции, които имате налични в десктоп версията са налице и в мобилния вариант.

Приложението гарантирано ще ускори работата ви с разделите със спорт или залози на живо. Доволни ще останете и от това, че ще ви се спести трафик. Можете да правите спокойно своите залози и да следите всички събития на живо, както и коефициентите към тях. Обновяват се в реално време заедно с текущи резултат на мача, така че където и да се намирате, през мобилното си устройство можете да проследявате всичко, което ви интересува. Поддържат се и всички видове тотализатори сред които: ТОТО-15, ТОТО-футбол, ТОТО ТР, а също така ще можете да залагате в MelZone и на TV-игрите.


Разплащателни методи

Ето, че достигаме и до методите за депозит и теглене, които вълнуват всички. В следващите две таблици ще научите какви са видовете методи, с които разполагате, както и какви са техните минимални суми и времето, което ще ви е необходимо за извършване на транзакцията.

Депозит

Метод на плащанеВидМинималенВреме
Visa, MasterCardБанкови карти50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага
MaestroБанкова карта50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага
SkrillЕлектронно портмоне50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага
WebMoneyЕлектронно портмоне50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага
МTСМобилни плащания50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага
BeelineМобилни плащания50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага
NetellerПлатежни системи50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага
ecoPayzПлатежни системи50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага
ComepayОбяна на електронна валута50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага
Epay.bgИнтернет банкиране50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага
PaySafeCardПредплатени карти50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага
AstroPay CardПредплатени карти50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага
BitcoinКриптовалути50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага

Теглене

Метод на плащанеВидМинималенВреме
Visa, MasterCardБанкови карти100.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 5.00 TRYБез комисионни
между 1 и 7 дни
MaestroБанкова карта100.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 5.00 TRYБез комисионни
между 1 и 7 дни
SkrillЕлектронно портмоне100.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 5.00 TRYБез комисионни
15 минути
WebMoneyЕлектронно портмоне100.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 5.00 TRYБез комисионни
15 минути
МTСМобилни плащания100.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 5.00 TRYБез комисионни
15 минути
BeelineМобилни плащания100.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 5.00 TRYБез комисионни
15 минути
NetellerПлатежни системи100.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 5.00 TRYБез комисионни
15 минути
ecoPayzПлатежни системи100.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 5.00 TRYБез комисионни
15 минути
AstroPay CardПредплатени карти100.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 5.00 TRYБез комисионни
15 минути
BitcoinКриптовалути100.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 5.00 TRYБез комисионни
15 минути

Афилиейт програма

Ако сте собственик на онлайн сайт, който по един или друг начин е свързан със спортни новини, прогнози, залагания и други, близки до това, можете да кандидатствате за партньор на MELbet. От компанията обещават 24-часова денонощна поддръжка, Аnti-fraud защита, правови услуги и подкрепа, както и честност и почтеност във всички взаимоотношения. Ако сте заинтересовани, можете да попълните формата, която е предоставена в секцията за афилиейт програма, като дадете следната информация за себе си: име, телефон за връзка, имейл и съобщение. От Мелбет ще се свържат с вас и ще получите потвърждение дали сте одобрени за техни партньори. Разбира се, имате и алтернативен вариант, а това е именно имейл адресът dealer@melbet.org. В случай, че желаете имейл кореспонденция, на този имейл можете да отправите своето предложение за партньорство с букмейкърската къща.

Ако искате да се включите към афилиейт програмата, посетете този линк: https://melbet-partners.com/.


Често задавани въпроси

Време е да разгледаме и кои са най-често задаваните въпроси от страна на потребителите, както и какви са отговорите към тях. Надяваме се, че ако имате някакво запитване, то точно тук ще откриете и търсеният от вас отговор.

 1. Какви видове залози предлага букмейкърската къща?
 2. Като започнем от единичен, акумулатор, система, верига и стигнем до залози на спорт, на живо, ТОТО-15, ТОТО-хокей, ТОТО-футбол и ТОТО-точен резултат.

 3. Защо ми е необходима регистрация?
 4. Ако искате да изпробвате абсолютно всички игри, които са налични в платформата, както и да залагате с реални парични средства и да печелите награди, това може да се осъществи единствено и само ако имате регистрирант акаунт в системата на Мелбет.

 5. Позволено ли е да имам повече от един акаунт?
 6. Не, това не е разрешено и ви съветваме да не си правите експерименти или да се опитвате да мамите, защото лесно можете да бъдете разкрити по направените регистрации засечени от един и същ IP адрес.

 7. Има ли букмейкърът издаден лиценз?
 8. Да, букмейкърът е лицензиран и регулиран от правителството на Кюрасао.

 9. Има ли разлика между мобилната и десктоп версия?
 10. Не, това, с което разполагате на настолния си лаптоп или компютър е същото, което ще откриете и в мобилната версия, която достъпвате от смартфона си.

 11. А трябва ли да използвам други данни за вход, ако се вписвам през мобилния си?
 12. Не, няма нужда да се притеснявате за това. Същите данни, с които влизате в профила си през десктоп версията, можете да използвате и за вход от мобилното си усторойство.

 13. Мога ли да правя залози през телефона?
 14. Да, можете без каквито и да било проблеми да залагате, използвайки смартфона си. За щастие, от Мелбет са се погрижили за потребителите с всякакви операционни системи. Така че дали разполагате с Анроид, iOS или Windows Phone няма да окаже каквото и да е влияние върху преживавянето ви.


Поддръжка и контакти

Време е да се спрем и на начините за връзка с поддръжката. За щастие, от букмейкърската къща са на разположение и можете да се свържете с тях чрез:


Google Trends за Melbet

Бърза справка в Google Trends показва, че MELbet все още не е популярен букмейкър у нас. Съдейки, обаче, по стремежа на фирмата постоянно да развива портфолиото си, богатата секция с раздели, казино, слот игри и други горещи предложения, съвсем спокойно можем да заключим, че Мелбет има реалния шанс да се превърне в предпочитано място за игра на потребители от цялата страна.


Предимства и недостатъци на MELbet

Нека представим в обобщен вид кои са основните положителни и отрицателни страни на букмейкъра. Така, надяваме се, ще можете да прецените дали Мелбет отговаря на вашите изисквания и дали си заслужава да изпробвате услугите му.

 • 24/7 поддръжка;
 • Над 500 слот игри;
 • Многоезикова версия;
 • Множество раздели и секции;
 • Разнообразие от бонус оферти;
 • Голям избор от разплащателни методи;
 • Мобилна версия подходяща за всички операционни системи;
 • Live казино игри с истински реалъри от различни провайдъри;

 • Няма бонус за казино играчи;


Заключение

Ето, че стигнахме и до финала на ревюто за Мелбет и е време да дадем крайната си оценка спрямо функциите и възможностите на сайта. Отлично представяне откъм мултиезичност на платформата. Българските потребители не трябва да се чувстват пренебрегнати, защото сайтът е изцяло преведен, при това без да се правят каквито и да било компромиси. Налични са множество раздели с още по-богат избор на игри. Залаганията са възможни както през десктоп версията, така и през мобилната. Втората, от своя страна, е просто превъзходна без значение от какъв тип операционна система се достъпва. Освен всичко останало, съпортът на MELbet е изключително любезен и ще отговори с удоволствие на всички ваши запитвания, в случай, че имате такива. Очаква ви наистина добро преживяване, в случай, че решите да се регистрирате в платформата и да направите своите залози. По наше мнение имате доста какво да спечелите и определено букмейкърската къща заслужава вниманието ви.

Разбира се, че има още какво да се развие, за да можем да дадем максимална оценка. Към момента предложенията в раздел „Бинго“ са твърде малко, особено в сравнение с останалите на сайта. Що се отнася до бонусите, казино играчите не разполагат с такъв, което отчитаме като недостатък. За сега смятаме, че MELbet получава съвсем заслужено оценка 8.5 от 10, като сме сигурни, че амбициите на букмейкъра ще го изтрелят към върха.

Вход в MELbet

4 мнения за “MELbet – подробно ревю за букмейкъра

Публикувай коментар
 1. Mariyan
  27.11.2018 в 16:59

  Играя при тях вече окооло месец и мога да кажа че се справят доста добре. Коефициентите им са по-високи от тези на всички БГ букмейкъри в повечето случаи, а и предават почти всички спортни срещи на живо с картина. Хем си гледаш мача с пряко видео, хем можеш да залагаш на живо, ако искаш. За бонусите няма да коментирам, понеже за мен е по-важно цялостното представяне на един букмейкър, а мелбет според мен се справя доста добре.

  0 0
 2. Живко Петров
  01.11.2018 в 9:16

  Да вземат да въведат един приличен бонус за казино играчи… Не мога да проумея как като нов букмейкър не инвестират именно в това да привиличат юзъри към казино платформата си. Към момента тя трябва да им е с пълен приоритет.

  0 0
 3. Живко Тодоров
  24.09.2018 в 9:26

  Нови са и още навлизат плахо, което е обяснимо. Според мен имат доста добър потенциал.

  0 0
 4. Ашам
  18.09.2018 в 16:47

  Така като гледам, сравнително нов букмейкър, но с интересни предложения. Все още го проучвам, прочетох ревюто ви, което ми изглежда доста полезно. Ще проуча платформата още няколко дни и ще реша дали да си създам акаунт в Мелбет. Засега ме спира това, че леко прилича на 1xbet…

  0 0

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *