Мария Костадинова

Методи за депозит в Bwin

Видяно 286 пъти
1
депозиране на средства в Bwin

За да залагате на хазартните игри в сайта на Bwin, трябва да направите депозит. Последният плаши много нови потребители, но букмейкърът е предоставил лесни и бързи методи за захранване на сметката. В следващите редове ще ви запознаем с начините за депозиране на средства, с чиято помощ ще се включите в играта, без да имате абсолютно никакви проблеми.

Посетете Bwin


Как се прави депозит в Bwin?

Първо влезте в сайта на букмейкъра с име и парола. В следващия момент ще ви обясним как да заредите сметката си по няколко възможни начина. Имайте предвид, че за да депозирате е нужно да разполагате със средства във вашите банкови карти и/или електронни портфейли. А сега ви представяме самите начини за захранване на игралната сметка чрез няколко клика.

бутон за депозит в Bwin

  1. След като сте влезли в акаунта си с потребителско име и парола, ще видите жълт бутон „Депозити“, върху който трябва да кликнете, за да видите възможните методи за захранване на сметката. Това е най-бързият начин за депозиране на средства в сайта.
  2. Другият възможен начин е да натиснете на линка „Моята сметка“, а след това в лявото меню на новата страница да селектирате връзката „Депозит“, която се намира в графа „Плащания“. По този начин също ще попаднете в раздела за депозиране на пари.
  3. С избора на конкретен метод за депозит системата ще възприеме, че ще използвате него и в бъдеще време. Естествено, това може да се промени, тъй като съществува опция за смяна на метода за депозит на средства в онлайн платформата на Bwin.

Какви са достъпните методи за депозит в Bwin?

Предлагаме на вашето внимание методите за депозиране, които букмейкърът е подготвил за вас. Сред тях съществуват стандартните кредитни и дебитни карти, някои електронни портфейли и други възможности за трансфериране на пари. Сега остава да се запознаете по-подробно с достъпните начини за захранване на сметката, лимити и изисквания:

МетодМин. сумаМакс. сумаТакса
Дебитна/кредитна карта20 лв.17 500 лв.Без такса
Skrill&Skrill 1-tap20 лв.17 500 лв.4.90%
Neteller20 лв.17 500 лв.4.90%
PaySafeCard20 лв.1000 лв.Без такса
Fast Bank Transfer20 лв.1 000 000 лв.Без такса
Trustly15,93 лв.15 933, 28 лв.Без такса

Забележка: системата поддържа банкови карти MasterCard, Maestro, VISA, Visa Electron!
Методите, които сме изброили по-горе, ви позволяват да депозирате както български левове, така и щатски долари, евро и британски паунди. Сайтът на Bwin предлага и някои други методи, но те не са достъпни за български потребители. С избирането на даден метод за захранване на сметката ще трябва да попълните и други данни. Така например може да се наложи да впишете номера на кредитната/дебитната карта или акаунта в онлайн портфейл.


В заключение

Макар и да не блести с десетки методи за депозит, букмейкърът ви е дал най-гъвкавите възможности за зареждане на пари във виртуалната ви сметка. Разбира се, с времето тези методи могат и да се увеличат, за да ви бъде още по-лесно да прехвърляте желаните суми. На този етап ние сме доволни от наличните начини и ги използваме най-рационално, когато искаме да залагаме в онлайн платформата на Bwin.

Експерт залози Мария Костадинова
Мария Костадинова
Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Коментирай
  1. stewfan
    Easypay Без него нее хубаво