Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Методи за депозит в Bwin

Видяно 320 пъти
1
депозиране на средства в Bwin

За да залагате на хазартните игри в сайта на Bwin, трябва да направите депозит. Последният плаши много нови потребители, но букмейкърът е предоставил лесни и бързи методи за захранване на сметката. В следващите редове ще ви запознаем с начините за депозиране на средства, с чиято помощ ще се включите в играта, без да имате абсолютно никакви проблеми.

Посетете bwin


Как се прави депозит в Bwin?

Първо влезте в сайта на букмейкъра с име и парола. В следващия момент ще ви обясним как да заредите сметката си по няколко възможни начина. Имайте предвид, че за да депозирате е нужно да разполагате със средства във вашите банкови карти и/или електронни портфейли. А сега ви представяме самите начини за захранване на игралната сметка чрез няколко клика.

бутон за депозит в Bwin

  1. След като сте влезли в акаунта си с потребителско име и парола, ще видите жълт бутон „Депозити“, върху който трябва да кликнете, за да видите възможните методи за захранване на сметката. Това е най-бързият начин за депозиране на средства в сайта.
  2. Другият възможен начин е да натиснете на линка „Моята сметка“, а след това в лявото меню на новата страница да селектирате връзката „Депозит“, която се намира в графа „Плащания“. По този начин също ще попаднете в раздела за депозиране на пари.
  3. С избора на конкретен метод за депозит системата ще възприеме, че ще използвате него и в бъдеще време. Естествено, това може да се промени, тъй като съществува опция за смяна на метода за депозит на средства в онлайн платформата на Bwin.

Какви са достъпните методи за депозит в Bwin?

Предлагаме на вашето внимание методите за депозиране, които букмейкърът е подготвил за вас. Сред тях съществуват стандартните кредитни и дебитни карти, някои електронни портфейли и други възможности за трансфериране на пари. Сега остава да се запознаете по-подробно с достъпните начини за захранване на сметката, лимити и изисквания:

Метод за разплащанеМинимален депозитМаксимален депозитВреме за транзакция
Visa ЛогоVisa10 лв.17 500 лв.веднага
Maestro ЛогоMaestro10 лв.17 500 лв.веднага
MasterCard ЛогоMasterCard10 лв.17 500 лв.веднага
Fast Bank Transfer ЛогоFast Bank Transfer10 лв.100 000 лв.от 1 до 3 дни
Neteller ЛогоNeteller10 лв.17 500 лв.веднага
Skrill ЛогоSkrill20 лв.17 500 лв.веднага
Skrill 1-Tap ЛогоSkrill 1-Tap10 лв.17 500 лв.веднага
Paysafe Card ЛогоPaysafe Card10 лв.1000 лв.веднага
Trustly ЛогоTrustly
Entropay ЛогоEntropay---
Метод за разплащанеМинимум изтеглянеМаксимално тегленеВреме за транзакция
Visa ЛогоVisa20 лв.17 500 лв.2 - 4 дни
Maestro ЛогоMaestro20 лв.17 500 лв.2 - 4 дни
MasterCard ЛогоMasterCard
Fast Bank Transfer ЛогоFast Bank Transfer20 лв.100 000 лв.2 - 4 дни
Neteller ЛогоNeteller20 лв.17 500 лв.24 часа
Skrill ЛогоSkrill20 лв.17 500 лв.24 часа
Skrill 1-Tap ЛогоSkrill 1-Tap
Paysafe Card ЛогоPaysafe Card
Trustly ЛогоTrustly17 лв.17 300 лв.24 часа
Entropay ЛогоEntropay

Забележка: системата поддържа банкови карти MasterCard, Maestro, VISA, Visa Electron!

Методите, които сме изброили по-горе, ви позволяват да депозирате както български левове, така и щатски долари, евро и британски паунди. Сайтът на Bwin предлага и някои други методи, но те не са достъпни за български потребители. С избирането на даден метод за захранване на сметката ще трябва да попълните и други данни. Така например може да се наложи да впишете номера на кредитната/дебитната карта или акаунта в онлайн портфейл.

Минимумът е вече 10 лв. за всички методи без Skrill.


В заключение

Макар и да не блести с десетки методи за депозит, букмейкърът ви е дал най-гъвкавите възможности за зареждане на пари във виртуалната ви сметка. Разбира се, с времето тези методи могат и да се увеличат, за да ви бъде още по-лесно да прехвърляте желаните суми. На този етап ние сме доволни от наличните начини и ги използваме най-рационално, когато искаме да залагаме в онлайн платформата на Bwin.

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай
  1. stewfan
    Easypay Без него нее хубаво