Извършване на депозит в Efbet

ефбет депозит

За да залагате на спорт или казино в сайта на Efbet, трябва да захраните сметката си извършвайки депозит. Букмейкърът е поставил различни методи, чрез които можете да депозирате пари в реално време. Сумата, която ще вкарате, ще се отрази във вашия баланс, за да видите с какви средства разполагате за залагане на хазартните игри в уебсайта.

В следващите редове ще посочим начините за депозиране на средства, за да може да се ориентирате по-лесно в системата. Ако все пак изпитвате някакви затруднения с депозита, е препоръчително да се свържете, с персонала на Efbet, който ще ви укаже съдействие.

 

5 стъпки по направа на депозит в сайта на Efbet

Ако следвате петте стъпки, които ще посочим за извършване на депозит, то няма да имате никакъв проблем със залаганията в интернет платформата на букмейкъра. Всичко става лесно и отнема сравнително малко време, така че не се безпокойте за нищо и прочетете напътствията.

 1. Влезте в сайта на Ефбет с потребителско име и парола;
 2. Горе в дясно на сайта се намира линка „Депозит“, върху който трябва да кликнете;
 3. връзка към депозит в ефбет
  Изглед от полето, отвеждащо до секцията за извършване на депозит в Ефбет
 4. Пред вас ще се отвори прозорец, в който са изброени методите за депозиране;
 5. От този прозорец изберете метода за захранване на сметката;
 6. начин на плащане ефбет
  Опции за плащане при извършване на депозит в Ефбет
 7. Изберете един от посочените методи за депозиране, след което напишете сумата, с която искате да захраните своята сметка в Ефбет и въведете вашата парола. В зависимост от избрания метод, може да се наложи да попълните и допълнителни данни от сорта на банкова сметка, акаунт в някой от електронните портфейли и други подобни.

Извършете депозит

По този начин вие ще депозирате желаната от вас сума. В повечето случаи депозита се одобрява веднага и парите постъпват във вашия акаунт. Веднъж депозирали желаната сума, можете да я използвате, за да залагате на всички налични игри в сайта на Ефбет.

 

Какви са наличните методи за депозит?

В Ефбет се предлагат осем начина за депозит на пари. Сред тях са електронните портфейли, дебитни и кредитни карти, банкова сметка или депозиране посредством EasyPay. Разбира се, за всеки един от методите съществува минимален влог, който трябва да направите, за да залагате на хазартните игри. Ако не покриете минималната сума, депозита ще бъде отхвърлен.

Метод за депозиране:Минимална сума за депозиране:
Cashterminal10 лева
EasyPay10 лева
ecoPayz10 лева
ePay.bg10 лева
Skrill Moneybookers10 лева
Кредитни/дебитни карти10 лева
Банков превод20 лева
Neteller10 лева

* Кредитните и дебитните карти, чрез които можете да направите депозит са: Visa, Visa Electron, Mastero и MasterCard. Захранването на сметката става незабавно.

 

Какво е мнението ни за депозита в Ефбет?

Букмейкърът дава разнообразни начини за депозит в сайта си, така че потребителите да се чувстват комфортно. Ние лично адмирираме поставените методи, защото с тях няма да имате никакви затруднения, когато прехвърляте пари във виртуалната си сметка. Смятаме, че достъпните опции са напълно достатъчни за всички български клиенти на сайта на Efbet.

Извършване на депозит в Efbet
Рейтинг 3.0 от 14 мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *