Петър Борисов

Милан се класира при победа над Аустрия Виена

Видяно 3 пъти

Лига Европа
В четвъртък от 22:05 Милан приема Аустрия Виена в мач от груповата фаза на Лига Европа.

Ситуацията за Милан

Милан продължава да се представя под очакваното този сезон. В Лига Европа обаче са на път да продължат напред, а това може да стане факт дори и на теория при победа в този мач. Вече победиха този съперник с 5:1 във Виена и постигнаха успех с 3:2 над Риека на „Сан Сиро“. В последните два мача от групата обаче направиха нулеви равенства с гръцкия АЕК.

Аустрия Виена

Аустрия Виена също не се представя на високо ниво този сезон. В австрийския шампионат се намират на шестата позиция от 10 отбора. В събота там допуснаха нова загуба, която бе с 2:3 от Адмира Вакер. Така вече 5 поредни кръга нямат успех. В Лига Европа започнаха с тежка загуба от Милан. Последва равенство в Атина срещу АЕК и нова загуба, но този път с 1:3 от Риека. На фона на това в последния си мач от групата записаха изненадваща победа. Спечелиха като гост на Риека с 4:1. Така сега са трети в групата и изостават на 2 точки от втория АЕК.

Има какво да се подобрява при Милан и очакванията за по-добро представяне от „росонерите“ продължават. Сега поне могат да си осигурят класиране напред в Европа, ако спечелят отново срещу Аустрия. Австрийците изненадаха с победата си над Риека в последния мач, която сега им дава надежди. Като цяло обаче не правят добър сезон, така че би било очаквано да загубят в Милано.

Прогноза: 1, над 2.5 гола топка

Коефициент: 1.29Коефициент: 1.30Коефициент: 1.30
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай