Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Милан се отказа от Ралф Рангник и удължи договора на Стефано Пиоли

Видяно 55 пъти
От Милан решиха да заложат на Стефано Пиоли и занапред

Настоящият треньор на Милан Стефано Пиоли получи нов договор до 2022г. Слуховете за неговата смяна не спираха в последните месеци. От Милан водеха преговори с Ралф Рангник, който се очакваше да акостира от РБ Лайпциг и той да получи цялата спортно-техническа власт. Дори Рангник е бил определил екипа си, с който да пристигне в Милано, като почти всичко е било договорено. Още от края на миналата година са били започнати преговорите с германския специалист.

В последно време Милан подобри изявите си и вече десет поредни мача след паузата няма загуба. От ръководството на отбора обаче заявиха, че не последните резултати са довели до това решение, а то е обосновано на цялостната работа на Пиоли, който е допринесъл за подобряването на духа в отбора, на отделните играчи и като цяло на колектива в тима. Самият Пиоли също изрази благодарност за гласуваното му доверие и обеща да продължи да работи за постигането на още по-добри резултати. Той пое „росонерите“ през октомври, като преди това последователно беше наставник на Лацио, Интер и Фиорентина.

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай