Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Младок от Майорка подобри 80 – годишен рекорд в Примера Дивисион

Видяно 43 пъти
Млад талант от Майорка подобри 80-годишен рекорд

Преди 80 години Франсиско Бао Родригес „Сантос“ влиза в игра за Селта на възраст от едва 15 години и 255 дни. С това той до ден днешен бе най-младият футболист, който е играл в испанската Примера Дивисион.

Тази сряда 24.06.2020г. Реал Мадрид очаквано спечели срещу Майорка с 2:0. Но мачът ще се запомни с това, че 80 – годишния рекорд бе подобрен. В 83-тата минута в игра за Майорка влиза Лука Ромеро. Той е точно на 15 години и 219 дни, с което автоматично се превърна в най-младият играч, дебютирал в елита на испанския футбол.

Роденият в Мексико тийнейджър се състезава за младежките формации на Аржентина. Той попада в групата на Майорка за трети пореден мач, но досега така и не влизаше в игра. Всички очакваха това да стане в скоро време и ето, че се случи.

Мнозина предричат бляскаво бъдеще пред Ромеро и той вече си е спечелил прозвището „Мексиканския Меси“. Вече дори се говори за интерес от страна на Барселона и Манчестър Юнайтед към него и със сигурност грандовете ще следят развитието му и тепърва ще се спряга името на младия талант.

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай