Петър Борисов

Младост е близко до сензацията да отстрани Щурм

Видяно 6 пъти
Лига Европа

Лига Европа
В черногорската столица Подгорица от 21:30 е и двубоят между Младост и Щурм Грац. В първият мач черногорците спечелиха в Австрия с 1:0.

Младост Подгорица

Младост поднесе една от изненадите първия мач и стигна до успеха с 1:0 на австрийска земя. Въпреки че не бяха по-добрия отбор на терена, те изтръгнаха победата и са близо до една от сензациите. Това им бе и трети пореден мач без допуснат гол, след като в първия кръг отстраниха Гандзахар с общ резултат 4:0. Наказан за реванша е полузащитникът Андрия Калудйерович, който си изкара червен картон в края на мача в Австрия. Мобилните залози имат доста предимства вече и са чудесен и удобен вариант за залагане в наши дни.

Щурм Грац

Щурм доминираше в първата среща, но допусна гол в своята врата и не успя да отбележи такъв в противниковата. Сега трябва да правят обрат на реванша. Австрийците бяха считани за големия фаворит в двойката, но сега са в по-трудна ситуация за продължаване. Въпреки това си остават фаворит и на реванша. В неделя играха 1/32 финал за купата на Австрия, който го спечелиха с 3:0 срещу тетодивизионния Хард.

Младост измъкна успеха в Австрия, но ги чака и труден реванш у дома. Нищо чудно да се опитат и да запазят аванса си и само в краен случай да търсят нов гол. Щурм се издъни в първата среща, но вече трябва да е наясно с противника си. Те отново ще търсят гола и трябва да внимават да не бъдат изненадани отново отзад. Ние смятаме, че този път ще намерят път към вратата на домакините.

Прогноза: 2 топка

Коефициент: 1.65Коефициент: 1.65Коефициент: 1.60
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай