Мария Костадинова

Множествен залог в Уинбет акумулатор

Видяно 28 пъти
множествен залог в уинбет

Интро

Множествените залози са един от най-предпочитаните методи за игра. Те се практикуват от всички напреднали потребители. В тях обаче няма нищо сложно и са подходящи дори за клиентите, които не са чак толкова напреднали. В този текст ще ви запознаем с възможността да поставите комбинирана прогноза в Уинбет.

Посетете Winbet


Какво представляват множествените залози?

Когато поставяте множествен залог, вие обвързвате прогнозите си за повече селекции и маркети в един фиш. На практика декларирате, че ще очаквате печалба, единствено ако всичките ви предположения се окажат верни. В случай, че дори само едно от тях пропадне, сумите, които сте заложили, остават за букмейкъра.

Пример:
Нека си представим, че залагате за краен резултат в тенис мач и предполагате, че играч А ще спечели. Поставяте това предположение в система, заедно с прогнозата за победител в първия сет. Ако състезател А наистина вземе мача, но не сте отгатнали кой ще е излязъл напред след първия сет, тогава залогът ви се счита за провален.

В случай, че в талона си сте комбинирали прогнози за повече селекции, но някоя от тях не се проведе, защото е уредена служебно, отменена или отложена, тя автоматично се изважда от фиша ви. Изключение правят случаите, когато букмейкърът изрично е упоменал друго в регламента си.

Защо множествените залози са предпочитани?
Ако за пръв път се запознавате с естеството на множествените залози, вероятно вече си мислите, че те не са практичен избор, тъй като рисковете при тях са много високи. Това обаче не е съвсем така. Комбинираните прогнози са предпочитан начин за игра от напредналите потребители по една основна причина и тя е, че предлагат възможност за много изгодни печалби. Процентът на риск наистина е по-висок, но и сумите, които може да приберете, не са за пренебрегване. Това е така, защото ако имате успех с всички пазари от множествения си залог, печалбата ви ще бъде уредена по доста атрактивен начин: Крайната ставка ще бъде произведението (а не сборът) от всички коефициенти. Този регламент позволява да генерирате сериозни приходи, без да инвестирате мащабни суми.


Кои спортове в Уинбет предлагат множествен залог?

Като цяло всички спортове, които са достъпни за прогнози в WINBET, предлагат възможността да направите множествен залог. Изключение правят някои специални селекции и пазари, но в тези случаи букмейкърът изрично ще е посочил това в регламента си. Може да поставите комбинирана прогноза за няколко пазара към едно и също събитие или за различни селекции. Няма ограничения в начина, по който комбинирате предположенията си. В един фиш без проблем може да впишете залози за няколко спорта като:

  • Футбол
  • Тенис
  • Баскетбол
  • Волейбол
  • Снукър

Имате шанс да направите система от предположения за събитие преди началото му и да го комбинирате с мач, който в момента се следи на живо, например. Бихте могли да изберете няколко пазара от дадена среща, в комбинация с по един от още няколко двубоя. WINBET ви позволява да създадете фиша си според собствените си интереси. Единственото ограничение е, че не може да включвате в множествените си залози предположенията, които правите на виртуални спортове.

Хубавото тук е, че имате шанс да смесвате и най-различни пазари. При футбола, например, в комбинация често се поставят маркети като: 1 х 2, Над / Под, Гол / Без гол, Над / Под Първо полувреме и пр. Залагащите на тенис пък редовно обвързват в множествен залог предположенията за Мачбет, Победител Първи Сет, Общо Гост, Общо Домакин и др.


Как да направите множествен залог в WINBET?

осъществяване на множествен залог в уинбет
Преглед на това как изглежда фиш за осъществяване на множествен залог в Winbet

Уинбет е сред букмейкърите, които са опростили максимално процедурата по поставяне на множествен залог. Ако навигирате из сайта и маркирате последователно няколко коефициента, те се отразяват един под друг в електронния фиш в дясната част на екрана ви. Системата автоматично предполага, че желаете да направите комбинирана прогноза. По подразбиране платформата отбелязва, че ще играете с акумулаторен залог. Това е указано в поле, намиращо се точно под списъка с добавените в талона ви предположения. Това, което остава да направите, е да въведете сумата, с която искате да участвате. Щом я отбележите, под нея ще видите най-съществената информация от билета си – системата ще сметне автоматично с каква ставка ще играете и колко може да получите от залога си.

Уинбет е предвидил оптимален вариант и за напредналите играчи, които искат да приложат уменията си чрез по-специални системи. За целта отново трябва да изберете няколко коефициента от сайта, които ще се подредят в колонка във фиша ви. Над тях ще може да изберете една от двете опции: „Обикновен“ и „Система“. Ако изберете втората възможност, ще може да укажете сами в каква корелация желаете да поставите залозите си.

 

Кой може да прави множествени залози в Уинбет?

Добрата новина е, че множествените залози са достъпни за всички потребители на WINBET. Няма специални изисквания, които трябва да покриете, преди да поставите комбинирана прогноза.

Заедно с това искаме да ви уверим, че дори да сте нови в бранша, може да опитате късмета си с няколко акумулаторни залога, например. Добрата новина е, че платформата на букмейкъра е прецизирана и ще изчисли автоматично залога и евентуалната ви печалба, така че няма да има неприятни изненади. Все пак имаме два съвета към всички потребители, независимо дали са напреднали или не:

  1. Не залагайте прекалено високи суми, дори евентуалната печалба да ви се струва твърде примамлива. В крайна сметка по този начин ще обезсмислите основното предимство на множествения залог – да генерира значими приходи, без да се инвестират прекомерно много средства.
  2. Не обвързвайте твърде много предположения в един залог. Няма да ви е приятно, ако сте добавили десет прогнози в един фиш, девет от тях се сбъднат, но десетата ви провали.
Мария Костадинова

Експерт Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 15 януари 2018, последна промяна на 25 февруари 2020
Публикувай коментар

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!