Монпелие - Сент Етиен 09.02.2020 16:00
Прогноза: Монпелие да бие

Прогноза за Монпелие - Сент Етиен - 09.02.2020 16:00

Монпелие може допълнително да влоши положението на Сент Етиен

В неделя от 16:00 френската Лига 1 ни очаква с любопитен мач между Монпелие и Сент Етиен. И той е наличен на борсата при Бетфеър, а ние решихме да изготвим обоснована прогноза за него.

Отборът на Монпелие

Монпелие е един от коравите отбори и заема пето място преди започването на този кръг. В последните си два мача не бе на висота и не успя да запише успех. Първо падна с 0:5 като гост от ПСЖ, а след това направи само 1:1 у дома срещу Мец. Въпреки това е третият най-силен домакин в първенството. Вкъщи дотук има осем победи, две равенства и само две загуби. Една от загубите бе от ПСЖ, а другата още в първия мач от сезона от Рен. Именно домакинските изяви държат Монпелие толкова напред в класирането и вкъщи той е спечели 26 от общо 34-те си точки.

Сент Етиен

Сент Етиен продължава да се представя слабо през този сезон и е на 15-то място в класирането. В последния кръг загуби у дома с 0:2 от Марсилия, а преди това падна като гост от Мец с 1:3. Формата на отбора в момента също не е добра и той записа само една победа и шест загуби за последните седем кръга. Загуби и последните си четири визити в Лига 1. При последните си пет гостувания допуска поне по два гола, а и петте са били с над 2.5 попадения и голове в двете врати. Иначе навън все още няма равенство и регистрира четири победи и седем загуби досега.

Монпелие е един от силните домакини и благодарение на това е толкова напред в класирането. В последното си домакинство не успя да спечели, но това не пречи сега да го направи. Вариантите в Winbet за залог са достатъчно разнообразни и има голям набор от събития за двубоя. Сент Етиен не върви добре през настоящата кампания и се намира в слаба форма. Като гост също скоро не е записвал успех и допуска доста попадения напоследък. Така че Монпелие ни се вижда като логичен победител от този двубой.

Монпелие - Сент Етиен Прогноза
Монпелие да бие
2.17
+200 лв.
2.20
+200 лв.
2.10
+до 100 лв.
Коефициентите могат да бъдат променени
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.

Коментари

Коментирай