Раздел „Мултибет“ от Ефбет

раздел мултибет в ефбет

Един от новите раздели в сайта на Efbet се нарича „Мултибет”, който помага на играчите да намират по-лесно актуалните футболни срещи. По този начин букмейкърът спестява време на клиентите си, да търсят дадена футболна среща в отделните менюта подредени по първенства. Цялата информация за предстоящите двубои се намира в една – единствена страница на сайта.

 

Къде се намира раздел „Мултибет” в сайта на Efbet?

мултибет ефбет
Изглед от раздел „Мултибет“ в сайта на Ефбет

Раздел „Мултибет” е достъпен от горната лента с раздели в сайта на Ефбет, където стоят основните раздели. Секцията, която ви дава справка за всички предстоящи мачове подредени по първенства и турнири за различните държави се пада третата в списъка. Избирайки я пред вас ще се покажат таблици с всички мачове, като са дадени коефициентите за четирите най-популярни пазари и опции за игра.

 

Защо е полезен разделът „Мултибет” на Efbet?

Ако например искате да заложите на 6 мача от различни първенства, ще се наложи да сърфирате из страниците на сайта Efbet.com по-дълго време. Сега вече с раздела „Мултибет” това не се налага, тъй като футболните срещи излизат подредени в таблици една под друга. С няколко натискания на мишката правите вашите селекции и множествени залози на футбол.

Имате на разположение коефициентите за четирите най-известни пазари, а именно: Краен Изход, Брой Голове 2,5, Първо Полувреме – Изход, Двата Отбора Да отбележат. Залаганията ви се добавят във фиша веднага щом ги направите и не е необходимо да се връщате в отделните секции, за да добавяте нови двубои. Всичко се извършва директно от раздела на уебсайта.

Редом до всичко, което написахме искаме да споменем, че този раздел е много подходящ за всички фенове на футбола, които искат да проверят датите на мачовете на любимите си отбори. Вместо да разглеждате дълго програмата по телевизията или във вестника, просто натиснете върху „Мултибет” и вижте кога предстоят мачовете от дадено първенство и турнир.

 

В обобщение

Ефбет се стреми да облекчи навигацията на потребителите, а сега с раздел „Мултибет” нещата стават още по-лесни. Бързото намиране на футболните двубои от различните първенства е най-добрия начин да залагате, без да губите ценно време. Общо взето можем да бъдем доволни, че букмейкърът е предвидил по-кратък път за намирането на футболните сблъсъци.

Вход в раздела „Мултибет“

Раздел „Мултибет“ от Ефбет
Рейтинг 0.0 от мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *