BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

NetBet Ревюта от потребители и Мнения

Регистрация в NetBet
Прочетете цялото ревю на Netbet
18+ Важат условия | Играйте разумно
Ad disclosure
В Efirbet може да се насладите на престой, който не включва реклами. За да съществуваме обаче, ние използваме т.нар. бизнес модел на Афилиейт маркетинг. Чрез различните Affiliate линкове на нашия сайт, ние свързваме посетителите ни със сайтовете за залози онлайн. Така има шанс да получим комисионни в замяна, за да продължаваме с усърдната си работа и разработката на още полезно и качествено съдържание. Прочетете повече за нашия бизнес модел в секция За Нас на сайта.

Изпрати Отзив

Отзив (минимум 50 символа)
Удобство и дизайн 1/5
Поддръжка 1/5
Бонуси 1/5
Коефициенти 1/5
Апликации 1/5
Казино 1/5
Общ рейтинг 1/5
Изпрати
 1. Наум
  Здравейте, имам въпрос. Мога ли да се регистрирам и верифицирам без проблем от Ирландия, ще живея там за постоянно. Проблем ли ще е бг личната карта? Благодаря
  1. Антон Аврамов
   Здравейте. Предполагам, че ще имате проблем, независимо дали регистрацията ви в НетБет бъде от Ирландия. При избиране на държава ще трябва да си вкарате данните от личната Ви карта, а там всичко си е свързано отново с България. Съветваме ви да пишете на съпорта първо, като им обясните каква е ситуацията. Може и да ви приемат, защото все пак ще играете от територията на друга държава. Поздрави!
   1. Наум
    Благодаря, това си мислех и аз