Петър Борисов

Холандия ще пропусне и световното

Видяно 13 пъти
road to world cup

road to world cup
По-интересният мач в Група А е Холандия – Швеция. Той също е във вторник от 21:45.

Ситуацията в Холандия

Холандия е трети в групата и изостава с три точки от своя противник. „Лалетата“ могат да заемат второто място само при разгромна победа с над 6 гола в този мач, което изглежда нереално. Холандците спечелиха последните си два мача с по 3:1 над Беларус и България. Като цяло обаче не се представиха на обичайното за тях високо ниво и определено не са този отбор, който бяха преди години. Сега май ще трябва да пропуснат и световното, след като изпуснаха и последното европейско първенство. Победата за Холандия е оценена на 1.83 в един от водещите букмейкъри Бет365, за който може да прочетете повече в това ревю.

Ситуацията при Швеция

При победа Швеция дори може да отиде на върха, но за целта Франция не трябва да побеждава Беларус, което едва ли ще се случи. Шведите нанизаха цели 12 гола в последните си два мача, макар те да бяха срещу Беларус и Люксембург. Именно те обаче направиха по-лесна задачата им в този финален мач, в който едва ли ще допуснат разгром. Двете им загуби до този момент в групата бяха при визитите на Франция (2:1) и България(3:2).

Холандия ще гледа да спечели мача, но никой не очаква това да е с нужните 7 гола разлика, а и Швеция няма да позволи това да се случи. Двата отбора правят резултатни мачове напоследък и е възможно и сега да видим попадения и размяна на голове. Холандия все пак може и да спечели мача, но този успех няма да им е достатъчен.

Прогноза: 1, над 2.5 гола топка

Коефициент: 1.80Коефициент: 1.85Коефициент: 1.83
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай