Петър Борисов

Рейнджърс с крехка преднина преди реванша в Люксембург

Видяно 5 пъти
Лига Европа

Лига Европа
Във вторник ще се изиграе и срещата от Лига Европа между отборите на люксембургския Прогрес Нидеркорн и Глазгоу Рейнджърс. Мачът започва в 20:45.

Прогрес Нидеркорн

Люксембургският Нидеркорн ще има една от редките си възможности да премери сили с някой в Европа. Отборът финишира на четвъртото място в местното първенство. В първият мач в Шотландия се представиха достойно и допуснаха само минимална загуба с 1:0. За втора поредна година тимът играе в квалификациите на Лига Европа. Миналото лято отпаднаха от Шамрок след 0:0 у дома и 0:3 като гост. Преди това не се бяха появявали на европейската сцена повече от 30 години.

Глазгоу Рейнджърс

След известен период на прекъсване Рейнджърс отново са на европейската сцена. Отборът все още не на това топ ниво от преди години и завърши на трета позиция в шотландското първенство. Въпреки това имат амбиции за нещо повече в Европа. Първата среща може и да са я подценили и поради това да победиха само с 1:0. Тук не бива да се отпускат обаче, тъй като знаем, че в днешно време и слабите отбори са способни на изненади.

Люксембургците могат да са доволни от първата среща, когато всички очакваха да допуснат по-сериозна загуба. Това обаче не се случи и сега дори мечтаят за нещо повече. Рейнджърс не бива да допуска сензация при завръщането си в Европа, така че едва ли ще пропуснат да се класират. Дори този път може да запишат по-убедителен успех от първата среща.

Прогноза: 2, Рейнджърс да спечели на нула

Оферти за тази среща:

[one_third]Bet365100лв. бонус[/one_third][one_third]Efbet – Вземете до 110лв[/one_third][one_third_last]Betfair – €100 за Спорт[/one_third_last]
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай