Personvernerklæring

1. Introduksjon

En Efirbet -bruker står fritt til å dele meninger og informasjon om gratisspill, få anmeldelser av bookmakere, sjekke kampstatistikken, fullføre for å bli den mest vellykkede av alle tipserne på sportskamper, søke etter tips og dele meninger og informasjon om sportskamper. Leseren kan se mer informasjon om pit -tjenester i våre vilkår og betingelser .

Formålet med denne personvernerklæringen er å intime deg om hvordan vi samler inn, bruker, konsulterer eller behandler personopplysningene vi samler inn fra deg når du bruker www.efirbet.com/en. Denne personvernerklæringen er knyttet til behandlingen av informasjonen din på Efirbet, og aldri relatert til annen behandling av data som kan komme opp på en annen plattform.


2. Datakontroller og registrerte

Du kan bli tvunget til å avsløre alle oppførsel av data om deg selv når du bruker Efirbet. Ikke alle avslørte data kan uansett betraktes som personopplysninger. Du blir omtalt som en registrert når vi behandler dataene dine her. Du har retten som angitt i EUs databeskyttelseslov og denne personvernerklæringen. Sluttbrukerne våre må huske på at vi er ansvarlige for å bestemme midler og formål for databehandling på Efirbet. Vi er derfor den juridiske behandlingsansvarlige for personopplysningene du oppgir på plattformen vår. Som dataansvarlig har vi plikt og frihet til å behandle alle dine data; vi er like pliktige ved lov å beskytte personopplysningene i tråd med EUs personvernlovgivning, spesielt den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR), samt denne personvernerklæringen.


3. Datatyper og årsak til behandling

Vi må kanskje behandle de forskjellige formene for personopplysninger du sender inn på plattformen vår, slik at vi kan opprettholde og sikre Efirbets konsekvente funksjon, videreutvikle tjenesten vår, forbedre opplevelsen til sluttbrukerne våre og tilby generelle topptjenester. Ytterligere detaljer om de ulike dataene vi behandler og intensjonen med databehandling beskrevet nedenfor.

3.1. Identifikasjonsdata

Personlig identifiserbar informasjon (PII) – etter at vi har opprettet en konto hos oss på Efirbet, er vi tvunget til å behandle forskjellige data om deg, for eksempel ID -en som er tildelt deg av systemet vårt, visningsnavn, brukernavn og e -postadresse. Vi kan bare behandle dataene hvis du bestemmer deg for å legge dem til profilen din hos oss. I noen tilfeller kan vi bli tvunget til å be om legitimasjon utstedt av regjeringen. vi kan trenge en kopi av dette for å bekrefte identiteten din.

Vi må behandle PII for å gjøre det mulig for oss å skille en sluttbruker av plattformen vår fra en annen. Vi bruker din e -postadresse til å kommunisere med deg om eventuelle endringer vi kan ha gjort i kontoen din og våre tjenester; Vi sender deg også til push -varsler og nyhetsbrev via din e -postadresse.

Du kan bestemme deg for å avsløre eller ikke avsløre etternavn, fornavn, mobiltelefonnummer og så videre. Detaljene kan være nyttige for å tilpasse kontoen din til oss og forbedre måten vi kommuniserer med deg. Hvis du er en av vinnerne av våre konkurranser og det er behov for å kommunisere med deg om det. Vi vil be om fornavn, etternavn, din offentlig utstedte ID og telefonnummer; vi trenger detaljene for identitetsbekreftelse og overføring av premien din til deg.

Elektroniske identifikasjonsdata- Etter at du har logget deg på Efirbet, er vi tvunget til å behandle enhetens IP-adresse, versjonen av nettleseren din og hvilken type nettleser du bruker, samt enhetens operativsystem. Vi vil også behandle tidspunktet du logget på. ‘Sosiale tokens’ vil bli generert hvis du logger deg på plattformen vår gjennom sosiale nettverk. Det ‘sosiale token’ er en form for autentiseringsdata som behandles etter at du har logget deg på Efirbet.

Vi må behandle enhetens IP -adresse for å muliggjøre enkel kommunikasjon mellom serveren og enheten din. Behandlingen av IP -adressen hjelper også med å bestemme din omtrentlige geografiske plassering. Detaljene kan saksøkes for å tilpasse tjenestene våre til deg; for eksempel gir det riktig innhold som passer til ditt foretrukne språk og spesifikt gamblingrelatert innhold som er akseptabelt i ditt land. Vi kan også bruke dine omtrentlige posisjonsdetaljer for analytiske formål. Du kan sjekke våre retningslinjer for informasjonskapsler for ytterligere informasjon om hvordan dataene dine behandles for analytiske formål. Behandlingen av detaljene om operativsystemet og nettleseren din er avgjørende siden den sikrer at vi kan tilby deg vanlige tjenester. Dataene som behandles hjelper oss også med å løse eventuelle tekniske problemer du kan støte på mens du bruker plattformen vår.

Hvis du logger deg på Efirbet ved hjelp av sosiale nettverk, behandles ingen av detaljene på profilene og kontoene dine for sosiale nettverk av plattformen vår. Vi gir deg heller tokens for sosiale nettverk, som bare brukes til godkjenningsforslag og ikke noe mer.

3.2 Spesifikke økonomiske data

Finansiell identifikasjonsdata- Vi er tvunget til å behandle detaljer om din Skrill- eller PayPal-konto bare hvis du vinner en pengepremie på plattformen vår. Kontodetaljene legges til i profilen din og brukes til å sende premiepengene du har vunnet til deg.

3.3. Opptak

Bilder- Det forventes at du laster opp et hvilket som helst profilbilde etter eget valg til kontoen din på plattformen vår. Du kan bestemme deg for å laste opp bildet eller en avatar. Vi kan bestemme oss for å lagre profilbildet du har lastet opp for å tilpasse kontoprofilen din.

3.4 Private vaner og interesser

Tips- Vi må kanskje vise noen av dataene dine offentlig når du er involvert i visse interaksjoner med nettstedet vårt. Vi er tvunget til å behandle viss informasjon når du legger ut tips, for eksempel tidspunkt og dato for tipset. Vi behandler også informasjonen om hendelsen knyttet til tipset, kommentarene dine for å tydeliggjøre tipsene og tipsets språk.

Vi lager like mye ulike statistikker om suksessen til alle tipsaktivitetene dine på plattformen vår. Vi behandler også data som er viktige for å gjennomføre konkurransen blant våre tipsere, som bekreftelse på tipserne med høyest spådomssuksess.

Informasjon som behandles om tips på plattformen vår er nødvendig for å lage tips og også gjøre slike tips tilgjengelige for våre sluttbrukere og besøkende på Efirbet. Statistikken generert om tippesuksess er nødvendig for å sikre rettferdighet og åpenhet i konkurransene blant våre tipsere.

Preferanser – Vi behandler dataene om tipserne på plattformen vår og detaljene om dine interesser, for eksempel dine foretrukne tjenester og innhold på Efirbet. Vi kan også behandle dataene du har gitt på siden «Om meg» på siden din på nettstedet vårt. Noen av dem inkluderer dine interesser, detaljer om dine sosiale nettverkskontoer og beskrivelsen om deg selv.

Alle registrerte medlemmer på Efirbet har tilgang til detaljer om tipseren din og følgere du følger. Vi verdsetter kundenes sikkerhet og åpenhet ekstremt høyt. Vi anser derfor at hver besøkende, potensielle tipster og nåværende tipsters på plattformen vår bør få lov til å vurdere påliteligheten og suksessen til hver av tipserne på plattformen vår. Tipserne er like frie til å dele kunnskap med andre på plattformen vår.

Vi behandler detaljene om interessene til våre besøkende og tipsere for å forstå deres personlige preferanser, og vi kan bruke preferansene for detaljhandel. Vi kan også bruke andre markedsføringsplattformer, som vi har forklart i detaljer i våre retningslinjer for informasjonskapsler. Hvis du ikke liker å bli utsatt for automatisk beslutningstaking, for eksempel profil, bør du glede deg over underavsnittene ‘Rettigheter til å protestere mot behandling av dine data’ og ‘Retten til ikke å bli gjenstand for automatisert beslutningsprosess’, som du finner under delen «Dine rettigheter»; du finner det i denne personvernerklæringen for ytterligere informasjon.


4. Vår bruk av informasjonskapsler

Enhver nettleser som besøker nettstedet vårt, vil motta informasjonskapsler fra oss. Vi bruker informasjonskapslene slik at vi kan betjene våre kunder best mulig tjenester. Bruk av informasjonskapsler hjelper oss med å behandle standard internettloggdetaljer og informasjon om de forskjellige atferdsmønstrene til besøkende på nettstedet vårt. Informasjonskapslene hjelper oss med å levere innhold fra tredjeparter, markedsføre våre produkter, analysere atferden til alle våre besøkende mens vi er på nettstedet vårt, og også forbedre navigasjonen på nettstedet vårt. Du kan gå til våre retningslinjer for informasjonskapsler for å lære mer om våre informasjonskapsler, hvordan vi bruker dem og hvordan du kan velge bort å motta informasjonskapsler.


5. Hvordan vi beskytter dataene dine

Vi beholder eller samler ikke opplysningene dine lenger enn det er nødvendig, ettersom vi allerede har diskutert ovenfor. Vi bruker både organisatoriske og tekniske tiltak i tråd med beste bransjepraksis; dette er for å sikre perfekt sikkerhet for dataene dine for å forhindre problemer som ulovlige former for behandling, uautorisert bruk av dataene, uautorisert tilgang eller avsløring, endring, feilaktig tap, utilsiktet tap, tyveri, etc.


6. Dine rettigheter

Du har rett til noen data om databehandling og hvordan du forholder deg til dem. Detaljene inkluderer kontaktinformasjon og identitet som selskap; den inneholder også formålene eller årsakene til at vi behandler dataene dine, samt det juridiske grunnlaget for en slik handling. Vi gir også våre besøkende de som mottar dataene sine, spesielt hvis slike mottakere er bosatt i et annet land. Vi deler også andre viktige detaljer for å gi transparent og rettferdig behandling av personopplysninger til våre kunder.

6.1 Innsynsrett

Du, våre omvendte besøkende og tipsere har rett til å få en bekreftelse fra oss om vi behandler opplysningene dine eller ikke. Du kan også be om ubegrenset tilgang til dataene dine.

6.2. Rett til rettelse

Du kan be om fullstendig sletting av en hvilken som helst del av dataene dine hvis dataene ikke er nøyaktige. Ved å huske intensjonen med databehandling, har du rett til å fullføre dataene dine hvis de ikke ble fullført i utgangspunktet. Du har også rett til å be oss rette dine unøyaktige data.

6.3 Rettigheter til sletting (Rett til å bli glemt)

Under visse omstendigheter er det innenfor dine rettigheter å be oss om å fjerne opplysningene dine fra databasen vår. Noen av dem er:

  • Når vi ikke lenger trenger dataene for det opprinnelig tiltenkte formålet.
  • Der du allerede har avslått samtykket ditt for databehandlingen din, og det ikke er noen lov som gjør det mulig for oss å behandle slike data.
  • Der du protesterer mot databehandlingen din, og det ikke er noen lov som gir oss rett til å beholde eller bruke informasjonen.
  • Der vi har behandlet dataene dine ulovlig.
  • Der vi må slette dataene dine fordi slik sletting er i tråd med en juridisk forpliktelse.
  • Vi vil være fri for enhver forpliktelse hvis slikt ikke er mulig å overholde, eller hvis slik fjerning ikke er i samsvar med tilgjengelig bevis.

6.4 Rett til å begrense behandlingen

Du kan kreve begrensning av databehandlingen når det gjelder dataene dine under omstendighetene som fremheves nedenfor:

  • Hvis dataets nøyaktighet er under påstand, kan det være en begrensning i behandlingen i den nødvendige perioden, noe som gjør at vi kan verifisere nøyaktigheten av dataene dine.
  • Hvis du ber om begrensning i stedet for sletting eller databehandlingen ikke er lovlig.
  • Vi krever ikke lenger dataene for det opprinnelig tiltenkte formålet som vi samlet inn, men slike data er fortsatt påkrevd for å forsvare, utøve og etablere juridiske rettigheter.
  • Hvis du er imot databehandlingen mens du venter på bekreftelsen på om våre lovlige interesser overstyrer din frihet og grunnleggende rettigheter.

6.5 Rett til å protestere mot behandlingen av dataene dine

Du kan motsette deg behandling av dataene dine, samt profilering på grunnlag av din spesielle situasjon. Hvis du motsetter deg det, vil vi stoppe behandlingen av dataene dine, bortsett fra hvis vi viser et juridisk grunnlag som gir oss rett til å fortsette å behandle dataene, og dette legitime standpunktet vil automatisk overstyre dine grunnleggende rettigheter og friheter. Eller hvis det er nødvendig å forberede dataene ytterligere for å forsvare, utøve eller etablere juridiske krav.

6.6 Rett til ikke å bli gjenstand for automatisert beslutningstaking

Du kan motsette deg behandling av dataene dine for automatisk beslutningstaking. Inkludert profilering, spesielt i tilfeller der slik databehandling vil ha juridiske konsekvenser som angår deg eller har en merkbar effekt på deg. Etter at du legitimt har protestert mot databehandlingen, vil vi ikke lenger kunne behandle dataene for automatisk beslutningstaking. Du har også eneretten til å be om menneskelig inngripen når det gjelder automatisert beslutningstaking om dataene dine.

6.7 Rett til dataportabilitet

Under noen spesifikke situasjoner kan du skaffe de personlige dataene du opprinnelig har gitt på nettstedet vårt i et maskinlesbart, ofte brukt og strukturert format; det vil si i digital form. Du har retten til å be om at dataene skal overføres til noen andre eller en annen organisasjon, og vi vil ikke hindre forespørselen din, forutsatt at det er mulig å gjennomføre en slik overføring.

6.8 Rett til å trekke tilbake samtykke

Vi kan bare sende deg til push -varsler, nyhetsbrev og e -postmeldinger som inneholder informasjon om de siste tilbudene fra bookmakere og heteste tips fra de vi har et partnerskap med hvis du samtykker i det. Du står fritt til å kansellere samtykket når du måtte ønske det, og du er ikke forpliktet til å fortelle oss hvorfor du kansellerer det. Vi vil heller ikke belaste deg for å kansellere ditt samtykke.

Å trekke tilbake ditt samtykke vil ikke ha noen negativ effekt på den juridiske behandlingen av dataene dine slik det oppnås før uttaket. Vi vil aldri kunne dele tilbud, nyheter og tips med deg etter at du har trukket tilbake ditt samtykke.

6.9 Hvordan velge bort

Hvis du vil velge bort e -postmeldingene våre, forventes det at du gjør følgende:

  • Klikk på lenken for å melde deg av som du finner nederst i e -posten du mottar fra oss.
  • Naviger til preferansesenteret og avslutt abonnementet derfra.
  • Du kan også åpne innstillingssiden i nettleseren din for å slå av push -varsler. Du kan sjekke nettstedet vårt for nyttig veiledning om hvordan du kan velge bort Web Push.

6.10 Rett til å klage

Hvis du tror at rettighetene dine om dataene dine er krenket, har du retten til å klage på det til databeskyttelsesmyndigheten i ditt område. Hvis du er fra EU -landene, er den riktige databeskyttelsesmyndigheten du bør klage avhengig av landet du bor i eller stedet der bruddet skjedde. Vi har bopel i Bulgaria, og du kan komme i kontakt med det bulgarske datatilsynet.

6.11 Hvordan utøve dine rettigheter

Hvis du vil stille spørsmål om behandling av personopplysninger som vi allerede har forklart i denne personvernerklæringen, eller hvis du ønsker å utøve dine rettigheter som vi allerede har beskrevet ovenfor i delen «Dine rettigheter», kan du sende oss en e -post på [email protected] .


7. Datalagring

Vi vil fortsette å lagre dataene dine i databasen vår til tross for din beslutning om å slette kontoen din hos oss. Vi viser ikke profildataene dine offentlig etter at du har slettet kontoen din. Enhver tipster du har lagt ut allerede på nettstedet vårt, vil imidlertid forbli tilgjengelig for alle besøkende på nettstedet; dette er fordi det er en del av våre intellektuelle eiendommer. Vi vil imidlertid depersonalisere de resterende tipsene; Derfor er det ikke mulig å koble noen av tipsene dine til dine personlige data.

Hvis du vil at vi skal slette dataene fra systemet vårt, må du sende en forespørsel om sletting til oss ved å bruke prosessen vi allerede har diskutert ovenfor.


8. Hvem kan dine personlige data deles med

Vi kan bestemme oss for å dele opplysningene dine med oss ​​med en tredjepart, og vi har kategorisert tredjeparten som noen av dem nedenfor:

  • Ethvert medlem av Better Collective Group, som kan omfatte Better Collective A/S og datterselskaper. Du må legge merke til at vi bestemmer midler og formål for databehandling og også bestemmer de spesifikke dataene som behandles av denne tredjeparten.
  • Folk som hjelper oss med å utvikle tjenestene våre regelmessig ved å tilby tjenester knyttet til utvikling, markedsføring, vedlikehold og analyse av nettstedet vårt. Disse personene kan behandle dataene dine når det er nødvendig når de trenger slike for å utføre visse oppgaver. Vi har retten til å bestemme midler og formål for behandling av dataene; vi bestemmer like godt de spesifikke dataene som skal behandles for å utføre oppgavene som er delegert til disse personene.
  • Lovhåndhevelsesbyråer og offentlige myndigheter, og dette skjer hvis vi er lovpålagt å gjøre det.

9. Overføring av dataene dine til tredjeland

Vi må kanskje sende dataene dine til en region utenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområdet hvis en slik handling er nødvendig for å sikre regelmessig levering av våre tjenester. Vi sikrer at personopplysningene som overføres gis passende sikkerhetstiltak og tilstrekkelig beskyttelse i henhold til databeskyttelsesloven og GDPR .

Vi kan overføre dataene dine til en destinasjon som anses å gi tilstrekkelig databeskyttelse av Europakommisjonen.

Hvis vi overfører dataene dine til en mottaker i USA, sikrer vi alltid at dataene sendes i henhold til Privacy Shield -mekanismen.

Når vi finner det nødvendig, vil vi alltid inngå databeskyttelsesavtaler med mottakerne av dataene dine. Avtalene inkluderer standardavtaleklausulene fra EU -kommisjonen som forplikter mottakeren av dataene til å implementere passende sikkerhetstiltak og også sikre tilstrekkelig beskyttelse i tråd med gjeldende databeskyttelseslover, spesielt GDPR.


10. Sluttnoter

Vi kan endre personvernerklæringen fra tid til annen. Viktige endringer gjelder de som påvirker staten din, forpliktelser og rettigheter når det gjelder behandling og beskyttelse av dataene dine. Eksempler på viktige modifikasjoner er:

  • Behandling av personopplysningene dine for et nytt formål
  • Utvikling av ny teknologi
  • Lansering av en ny tjeneste
  • Etc

Vi vil informere deg om de nye modifikasjonene når slike implementeres. Vi vil også gi deg sjansen til å gå gjennom slike endringer før vi gjør dem offisielle.

Mindre endringer har ingen innvirkning på staten din, forpliktelser og rettigheter når det gjelder beskyttelse av dataene dine. Eksempler på denne formen for endring er:

  • Grammatiske endringer
  • Strukturelle endringer
  • Organisatoriske endringer