Петър Борисов

В Северна Ирландия мечтаят за световното преди баража с Швейцария

Видяно 21 пъти
road to world cup

road to world cup
Другият бараж за световното в четвъртък е Северна Ирландия – Швейцария. Той също започва в 21:45.

Северна Ирландия

Северна Ирландия направи силни квалификации и заслужено завърши втори в своята група, изоставайки само от Германия. Така след участието си на Евро 2016 сега се надяват и на такова на Мондиал 2018. В квалификациите домакините бяха победени на два пъти от Германия. Загубиха и с 1:0 в Норвегия в последния мач, който беше без значение за тима. В тези въпросни 3 мача допуснаха и всичките си голове в квалификациите. В останалите двубои Северна Ирландия не пусна гол и спечели всичките си други домакинства.

За Швейцария

Швейцария направиха силна квалификационна кампания. Те записаха девет поредни победи от 10 мача в своята група. Загубиха единствено последната си среща. Тогава гостуваха на Португалия и паднаха с 2:0. Така по голова разлика швейцарците отстъпиха в крайното класиране на португалците. Сега за баража от състава на гостите ще липсват защитниците Йохан Джуру и Франсоа Мубандже. Те са оставени извън състава поради контузии. Под въпрос пък е халфа Валон Бехрами.

Северна Ирландия показа, че не е слаб отбор и има потенциал за класиране на световно. Сега се налага да го разгърне в този първи плейофен мач за световното у дома. Швейцария също показа доста добро лице в квалификациите. Според нас обаче в Северна Ирландия не се играе лесно и ние очакваме домакините поне да не загубят мача.

Прогноза: 1Х, под 2.5 гола топка

Коефициент: 1.65Коефициент: 1.60Коефициент: 1.61
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай