Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Удължаване на договора и повече игрови минути за Единсон Кавани

Видяно 42 пъти
Удължен договор и повече игрови минути за Единсон Кавани

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер информира, че „червените дяволи“ плануват да удължат договора на Единсон Кавани. Уругвайският стрелец пристигна на „Олд Трафорд“ в началото на сезона като свободен агент от ПСЖ. Договорът му е за една година + опция за удължаване с още една, което най-вероятно ще стане факт. В началото Кавани не бе готов за игра, но впоследствие набра скорост. Засега е започнал само веднъж като титуляр във Висшата Лига, но игра в общо осем мача и има на сметката си три попадения.

Солскяер заяви за нападателя: „Той има още няколко години във футбола. Вече оказва сериозно влияние с изявите си и аз му имам доверие. Той е титуляр и с неговите качества не мога да го идентифицирам по друг начин. Ние имаме повече от 11 титулярни играчи. Вярвам му и със сигурност занапред ще започва във все повече мачове като титуляр“.
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай