Секция „Новини“ на Bet365

Освен страхотен сайт за хазартни забавления, Бет365 е и удачно място, откъдето може да се информирате за случващото се в любимите си спортове. Букмейкърът предлага секция „Новини“. Най-лесният и бърз начин да стигнете до нея е, като натиснете малкото бутонче в горния десен ъгъл на сайта, точно под иконата на профила ви и опциите за изписване на коефициентите. В раздела може да се осведомявате за последните събития около любимите си играчи, отбори и състезатели. Това определено би спестило време на онези от вас, които така или иначе играят на сайта. Друго предимство е ясната и тематична подредба на сектора. В момента авторите на Бет365 следят случващото се във футбола, тениса, баскетбола, хокея на лед и Формула 1. Това са и разделите, чрез които е организирана новинарската секция. Вижте по-отблизо какво ще откриете в нея.

Вижте новините в Bet365

Футбол

Във футболния раздел ще намерите всичко по-интересно от случващото се в родния и световен футбол. Щом посетите секцията, най-отгоре ще излязат хронологично последните публикувани новини на тази тематика. За улеснение на читателите, заглавията са разделени и според първенствата, за които става въпрос. Има осем подсекции – Първа лига, Висша лига, Серия А, Бундеслига, Шампионска лига, Лига Европа и Мондиал 2018. Букмейкърът се е постарал да включи в анализите си всички по-интересни теми, които вълнуват футболните фенове в Европа.

Тенис

Почитателите на тениса също няма да останат разочаровани. Тематичният раздел следи актуалните събития. Новините засягат всички световноизвестни тенисисти, както и реномираните турнири. Ако се чудите какъв да бъде следващият ви залог, може би ще намерите отговора в някоя от новините на Бет365.

Баскетбол

В раздела за баскетбол ще откриете вести предимно от американската NBA лига. Ще намерите информация за предстоящите срещи, както и кратки анализи за игрите на различните отбори. В раздела може да прочетете и актуалните новини около любимите си баскетболисти или пък да проверите как е протекъл даден мач, кои са били най-резултатните играчи и какъв е бил изходът от срещата.

Хокей на лед

Не са много българските сайтовете, от които човек може да черпи постоянно актуална информация за сравнително по-непопулярния у нас хокей на лед. Феновете на този спорт обаче си имат специално кътче в секцията с новини на Бет365. Тук ще откриете всичко по-любопитно и значимо, което се случва в рамките на Националната хокейна лига.

Формула 1

Феновете на болидите също могат да използват Бет365 като източник на актуална информация. В секцията, посветена на Формула 1, ще откриете новини за последните стартове, подробности около класирането на играчите, както и мнението им по актуални за сезона теми. В полезрението на авторите попадат всички известни пилоти, както и значимите за Формула 1 състезания.

Допълнителни опции

Секцията с новини на Bet365 предлага и някои приятни допълнителни опции. Една от тях е функцията за търсене, която се намира в горния десен ъгъл, точно под основната лента за навигация. Чрез нея може да филтрирате статиите според интересите си. Бихте могли, например, да прочетете само публикациите, посветени на любимия ви отбор или на най-обичания от вас играч.

Най-силното предимство на сайта обаче е опцията да следите на живо развоя от различни срещи, докато четете новините. Тази функция е вградена във всички подраздели на сайта, като панелите „На живо“ са тематични, според вида спорт, който сте отворили да четете. Така например, ако сте кликнали и се осведомявате за най-интересното в света на футбола, в дясната част на сайта ще може да следите в реално време резултатите от мачове, които текат в момента. Същата възможност имате и в останалите подраздели на новините.

Друга интересна възможност е, че под секцията „На живо“ може да направите справка за всички бонуси, които Бет365 предлага за съответния спорт, от който се интересувате. Директен линк ще ви отведе до подробностите и условията около избраната от вас промоция.

Бутонът „Заложи“ е друго улеснение, от което може да се възползвате, докато четете новините. Ще го намерите под заглавието и лийда на всяка статия. Към кои залози ще ви пренасочи, зависи от това в кой раздел на новините се намирате. Например, ако четете вести с тенис тематика, ще бъдете изпратени при опциите за тенис залози.

Секция „Новини“ на Bet365
Рейтинг 0.0 от мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *