Виртуални спортове в Betano

Какви игри ви очакват в раздел виртуални спортове в Бетано? Каква е разликата между Scheduled, Instant и Live мачове? ✅ Какви са пазарите и как вървят коефициентите?
Прочети повече ›
юни 07 , 2022

Betano In-play chat функция

Как да ползвате In-play Live чат в Betano България » Какво представлява функцията и защо е полезна ✅ Как се активира чат за залози на живо в Betano?
Прочети повече ›
юни 03 , 2022

Betano разширява влиянието си в Румъния

Набиращият все повече известност букмейкър Betano сключи ново важно партньорство в света на футбола. С него компанията увеличава значението си върху футбола в Румъния.
Прочети повече ›
май 25 , 2022

Препоръчай приятел в Betano

Препоръчай Betano на свой приятел и грабни до 100 лв. безплатни залози! Вижте как да рекламирате Бетано и да грабнете бонус Препоръчай приятел.
Прочети повече ›
февруари 28 , 2022

До 100 лв. Безплатен залог от Betano

До 100 лв. Безплатен залог в Betano за мача Локомотив София - ЦСКА София! 🎁 Разберете как да вземете free bet от Бетано » Вижте правилата на офертата ТУК!
Прочети повече ›
февруари 11 , 2022

Специални залози в Betano

Какви са предлаганите от Betano специални залози » На кои спортове могат да се поставят специални залози в Betano » Какви са пазарите и как се движат коефициентите.
Прочети повече ›
януари 27 , 2022

Поискай залог от Betano

Искате да заложите на определено събития или на конкретен пазар, но не ги откривате в Бертано? Ползвайте офертата на Бетано поискай залог. Пишете на съпорта и те ще включат вашия пазар в портфолиото с...
Прочети повече ›
януари 19 , 2022

Betano 0% Марж

Всичко за офертата 0% Марж на Betano » Вижте най-добрите коефициенти от Бетано » За кои спортове има пазари с 0% Марж » Какви са условията на офертата ✅
Прочети повече ›
януари 19 , 2022

Betano Live Streaming

Как да гледаме мачове на живо в Betano » Какви са изискванията на функцията пряко предаване в Бетано » Вижте услвията на услугата и спортовете, за които е налична ✅
Прочети повече ›
януари 19 , 2022