Sesame Бонус за Финала на Купата на България

100% до 50 лв. бонус презаревждане за финала на Купата на България ви очакват в Sesame.bg! Вижте как да грабнете Sport Rreload бонус с промо кодове!
Прочети повече ›
май 10 , 2022

Сезам Диамантена Лига

9 седмици награди за близо половин милион! 10 Истински диаманта! Лаптоп APPLE MacBook PRO 16, APPLE IPHONE 13 PRO MAX, Garmin 5 Fēnix 7S Solar, PS5, GOPRO HERO, премии до 10,000 лв. и още куп награди!
Прочети повече ›
април 11 , 2022

С какво ще ви впечатли Sesame.bg

С какво ще ви впечатли Sesame.bg? Струва ли си да играете в платформата? С какво се отличава новият букмейкър, който тепърва набира скорост на българския пазар.
Прочети повече ›
юли 15 , 2021

Купони в Sesame.bg

Какво ви очаква в секцията с купони в Сезам? Защо тези залози са атрактивни, какви коефициенти предлагат и струва ли си да играете с тях?
Прочети повече ›
юли 15 , 2021

Платежни методи в Сезам

Как да захраня сметката си в Sesame.bg? Какви са предлаганите от Сезам начини за депозиране и теглене на средства? Какво е нужно, за да изтегля печалбите си от Сезам.бг?
Прочети повече ›
юли 07 , 2021

Коефициенти за Спорт в Sesame.bg

Как се движат коефициентите, които букмейкърът Сезам предлага за спортни залози? Изгодно ли е да залагаме в sesame.bg? Как са коефициентите, когато ги сравним със стойностите в други конкурентни сайто...
Прочети повече ›
юли 07 , 2021

Лимити на депозитите в Sesame.bg

Как да поставим ограничения за депозитите си в платформата Sesame.bg? Откъде се прави настройката за лимит на депозитите в Сезам? Защо тази функция е полезна?
Прочети повече ›
юли 07 , 2021

Как се прави верификация в сайта на Сезам

Как се прави верификация в sesame.bg? Какво е нужно, за да преминете успешно през процедурата за удостоверяване на самоличност, без която не може да теглите печалбите си от сайта.
Прочети повече ›
юли 07 , 2021

Забравена парола в Sesame.bg

Как да процедураме, ако забравим паролата си за Sesame.bg? Какви са стъпките за възстановяване на паролата си в Сезам? Възможна ли е смяна на парола в Sesame?
Прочети повече ›
юли 07 , 2021